Jobbsafari är en del avschibsted logo

MåBra Hälsa i Orminge söker Arbetsterapeut

MåBra Hälsa Orminge · Nacka · Ansök senast 4 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

MåBra Hälsa i Orminge söker en Arbetsterapeut för heltidstjänst men även deltid kan vara aktuellt.

Som arbetsterapeut inom MåBra Hälsas primärvårdsrehabilitering sker patientmöten både på mottagningen och i form av hembesök. I lokalerna finns bland annat tillgång till ett välutrustat gym och gruppträningssal.

Vi ser Arbetsterapi som ett yrke under stor utveckling och söker nu medarbetare som vill behandla patienter och samtidigt tillsammans med kollegor fortsätta utvecklas och sprida kunskap kring denna viktiga yrkesgrupp.

MåBra Hälsa bedriver primärvårdsrehabilitering i kombination med friskvård på tre platser i stockholmsregionen. Vi har utvecklat en unik verksamhet med ett heltäckande utbud av tjänster för att kunna möta patienter och kunder på rätt nivå och sedan guida dem i sin personliga utveckling.

MåBra Hälsa ser stora fördelar med medarbetare som är delaktiga i företagets utveckling. Fokus ligger på laget och vi jobbar med och för varandra.

Vill du ha en flexibel arbetsgivare där du själv får vara med och forma ditt eget arbete? Ansök med ditt CV och personliga brev.

Vi söker även Arbetsterapeut för deltidstjänst i både Hammarby Sjöstad och Danderyd (se separata annonser). Dessa två tjänster kan för rätt person slås ihop till en heltid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MåBra Hälsa Orminge

Placering

Nacka

Kontaktperson

Må Bra Hälsa i Danderyd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons