Lyhörd Personlig Assistent till en lugn & social man

TOGETHER HANDELSBOLAG · Haninge

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu finns möjligheten till en tjänst som personlig assistent åt en rullstolsburen man i Upplands-Väsby

3 arbetspass i veckan.

exempelvis: 16:00-08:00 eller

där det förekommer "sovande jour"


Omfattning ca 60 %

VI ser gärna att du är en strukturerad man mellan 30-40 år som tycker om att arbeta med människor. där viktiga ledord är tillit, trygghet och mänsklighet.

Som person ser vi gärna att du är lyhörd, noggrann och har förmåga att samarbeta. stor vikt läggs på personlig lämplighet. Där du ska ha förmågan att bygga tillit.


I dina arbetsuppgifter ingår det sedvanliga arbete som personlig assistent, påklädning, förflyttning, och andra vardagliga bestyr.

Att vara Personliga assistent innebär här att du finns som en resurs i vardagen, hjälper till med vardagssysslor följer med på olika aktiviteter. finns till handa vidi personnära hjälp, förflyttningar, personlig hygien. Vara behjälplig med vardagliga bestyr.

En viktig del i det här uppdraget är att du ska ha förmågan till goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.


Om Together Assistans

Den grundläggande verksamhetsidén hos oss på Together Assistans är att tillsammans skapa en assistans där egenvärde, respekt och integritet står i fokus.

Vi tillhandahåller personlig assistans för såväl barn som vuxna med vitt skilda funktionsnedsättningar med olika krav på vad som är god assistans för just dig.

Vi har en bred kunskapsbas inom assistansutförandets hela spektra med relevant kunskap inom lagstiftning, ekonomi och sociala frågor.

Det som kännetecknar oss är ett stort engagemang, förmågan att skapa trygghet och viljan att alltid hitta personliga lösningar för att se till att dina behov alltid är fokus.Det är för oss en given utgångspunkt att personlig assistans ska vara individuellt anpassad efter egna förutsättningar. Att möjligheten finns för burkaren att själv utforma sin assistans efter önskemål och behov är en central del i vårt arbete. VI söker dig som vill ha möjligheten att arbeta som personlig assistent åt en glad ung man.


Tjänsten ligger i upplands-Väsby.

kollektivavtal mellan KFO-KOMMUNAL

arbetspassen varierar utifrån ett rullande schema dag/kväll där det förekommer väntetid under natten.

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TOGETHER HANDELSBOLAG

Placering

Haninge

Kontaktperson

Together HB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 082-8 i din ansökan