Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lyckas som säljare i Matfors

Green Unity AB · Sundsvall · Ansök senast 3 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är i en expansiv fas och söker dig som är intresserad av uppdrag både på heltid eller deltid! Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du:

  • Är positiv, självgående
  • Har god social kompetens
  • Alltid har kunden i fokus

Du ser också ett stort värde i att marknadsföra klimatsmarta produkter och arbeta för ett företag som värnar om miljön.

Du har körkort och tillgång till bil.

Tidigare säljerfarenhet är meriterade men inget krav, då vi utbildar dig från grunden. Du arbetar mestadels på distans och utgår hemifrån med en radie på ca 4-5 mil.

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.

Som anställd hos oss

Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr, plus en av marknadens högsta provisioner. Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.

Green Unity AB erbjuder dig en spännande roll i företaget. Dels kommer du snabbt kunna växa med dina uppgifter och ha goda möjligheter att göra karriär i företaget. Du har nära samarbete med övriga kollegor i organisationen, där vi alla har samma målsättning.

Hos oss får du:

  • Flexibelt schema
  • Personlig utveckling
  • Arbeta med miljövänliga produkter
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Meriterande utbildning

Citat från anställda:

”Fantastiska möjligheter att påverka sin lön, det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna”

”Arbetet kräver en del eget ansvar och tar man det, samt vill lära sig, finns alla möjligheter att lyckas väldigt bra i det här jobbet.”

Om Green Unity AB

Green Unity AB marknadsför en mångsidig och miljövänlig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem, inklusive att rena våran inomhusluft. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar systemet upp till 99,9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.

Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och ska kunna användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier.

Nyfiken på att veta mer?

Vi går igenom ansökningarna löpande och processen kan gå snabbt. För den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen in med din ansökan!


Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Green Unity AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Green Unity AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons