Jobbsafari är en del avschibsted logo

LV-Mekaniker

Rosenlunds Åkeri AB · Jönköping · Ansök senast 18 mars (49 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Lv-Mekaniker sökes

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter med god kvalité på jobben. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare. men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift.

Krav/meriterande är:
  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av reparationer samt service av lastbilar och släp.
  • Svets/plåtarbeten. Förekommer även omläggning av däck.
  • Körkort B är ett krav, ytterligare behörigheter C är meriterande.

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering blir på vår verkstad i Torsvik(Jönköping) där du kommer att arbeta tillsammans med kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast månadslön, och friskvårdsbidrag.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Mejla din ansökan till ulf.jonsson@rosenlundsakeri.se Sista ansökningsdag 2023- 02-10

För frågor kontakta Platschef Ulf Jonsson 0760-008060

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rosenlunds Åkeri AB

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen