Jobbsafari är en del avschibsted logo

LUMIRE söker Drifttekniker avlopp

StudentConsulting · Luleå · Ansök senast 12 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett arbete med variation och har erfarenhet av att arbeta med VA/avlopp? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Lumire, som står för Luleå Miljöresurs AB är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfall och återvinning. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt. Som Norrbottens största livsmedelsproducent levererar vi 8 miljoner kubikmeter dricksvatten årligen, och inom vår avloppsverksamhet renar vi årligen 10 miljoner kubikmeter spillvatten samt producerar 2 miljoner kubikmeter grön biogas som bland annat driver ett antal bussar i Luleå. Vi hanterar närmare 55 000 ton avfall per år som vi samlar in från 38 000 hushåll och 700 företag i Luleå vilket vi sköter om via våra återvinningscentraler och vår avfallsanläggning.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Om arbetsplatsen
Lumire ansvarar för Luleå kommuns vatten- och avloppsverksamhet med ansvar för nybyggnation, drift och underhåll av VA-ledningar, vattenmätare, avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer.

Vatten och Avlopp är en framtidsbransch i ständig utveckling och med stora investeringar. Vi erbjuder mångskiftande arbetsuppgifter, möjligheter till personlig utveckling och som medarbetare hos oss är du en del av vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker inom Avlopp ingår du i en grupp som utför drift- och underhållsarbeten på bland annat avloppsreningsverk, pumpstationer och biogasanläggningen. Du arbetar med processövervakning, driftoptimering och utför provtagning, kontroll och felsökning av process-, maskin-, el-, styr/regler- och instrumentfunktioner. Arbetet sker både självständigt och i grupp. I din roll är du en nyckelperson för att vi ska leverera god kvalitet till Luleborna.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Detta söker vi:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning/annan utbildning eller praktisk erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har lätt för att samarbeta och har god förmåga att strukturera och planera arbetet. Du är noggrann och känner ansvar och engagemang för ditt arbete och uppsatta mål. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift och har körkortsbehörighet B.

Meriterande:
Erfarenhet inom Vatten och Avlopp, datorbaserade styr- och övervakningssystem samt elektrisk behörighet.

Arbetet är säkerhetsklassat och därmed kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan anställning.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Vallerström på mail linda.vallerstrom@studentconsulting.com Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, så tveka inte, sök redan idag!

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons