Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lösningsarkitekt till växande bolag

Lösningsarkitekt till växande bolag

Optimity · Stockholm · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Erfaren lösningsarkitekt till växande bolag. På Optimity hjälper du företag som Löfbergs och Orkla att optimera sina varukedjor – hela vägen från tomatodlarens plantage till ketchupflaskan i konsumentens varukorg.

Optimity har som uppdrag att optimera komplexa varuflöden i företags försörjningskedjor. Bolaget bildades i Sydney men har också kontor i Singapore, USA, Nya Zeeland och Sverige. Nu söker man dig som är nyfiken på Supply Chain-processer och som är redo för en ny utmaning.

På Optimity kommer du hantera flera olika projekt samtidigt, och dessa brukar sträcka sig från fyra till tolv månader. Uppbackad av ett gäng duktiga konsulter blir din huvudsakliga uppgift att utforma lösningar för kund.

Rollen som lösningsarkitekt handlar till stor del om att tolka kundens behov. Ju mer du vet om kundens utmaningar – desto enklare att utforma produkten. Du kommer jobba med befintliga kunder för att utveckla kundrelationer och förbättra lösningar, men också ansvara för och leda implementering av nya kunder. Utöver detta är du med och deltar i demos och presale-möten tillsammans med anställda i säljteamet.

---

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/losningsarkitekt-optimity?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=optimity&utm_term=losningsarkitekt

---

Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Optimity

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jobnet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons