Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönespecialist

AddSecure AB · Stockholm · Ansök senast 16 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du bred erfarenhet inom lön och förmåner - som löneadministratör eller lönespecialist – och känner att du vill ta nästa steg i karriären?

I rollen som lönespecialist på AddSecure kommer du att vara det huvudsakliga stödet till verksamheten när det kommer till lönerelaterade frågor.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du erbjudas att arbeta med löneadministration för våra verksamheter i Sverige. Tjänsten omfattar också nationella och internationella projekt och du ingår i vårt Compensation & Benefits team om fyra personer. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak:

  • Löneberedning för drygt 200 medarbetare
  • Hantering av anställningsavtal, tidrapporter, reseräkningar, ledighetsansökningar och underlag till arbetsgivardeklarationer och bokföring
  • Kvalitetskontroller
  • Avstämningar, skatter och systemrelaterade uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring
  • Besvara verksamhetens lönerelaterade frågor
  • Kontaktperson gentemot ekonomiavdelningen
  • Rapportera in statistik till SCB, FORA med flera
  • Utveckling av processer och arbetssätt
  • Tillsammans med projektledaren driva projekt inom Comp&Ben, nationellt och internationellt

Vem är du?

Vi ser att du har som minst en avslutad gymnasieutbildning och är vidareutbildad inom Lön, gärna som certifierad lönespecialist. Du kan även ha erfarenhet av redovisning eller som HR specialist med inriktning på lön. För att klara av jobbet hos oss tror vi att du har erfarenhet av lönearbete, gärna inom ett större bolag/koncern samt erfarenhet av hela löneprocessen. Har du arbetat med någon form av förbättrings- och projektarbete är det en merit.

  • Du har en genuin servicevilja och can-do-attityd
  • Du talar och skriver svenska flytande och kan även kommunicera väl på engelska
  • Meriterande med erfarenhet från Hogia Lön Plus.

I övrigt ser vi att du är en lagspelare med servicekänsla. Du arbetar systematiskt och noggrant med ett öga för detaljer och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en vilja att komma framåt, utveckla och förbättra. Du är driven och engagerad samt kan planera och prioritera arbetet tillsammans med teamet.

Vi erbjuder

Arbete i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten. Tjänsten är heltid med fast månadslön. Din roll i verksamheten innebär eget ansvar och utvecklingsmöjligheter samtidigt som du får möjligheten att arbeta tillsammans med erfarna kollegor. Du kommer även att kunna utvecklas och fördjupa dig inom andra områden inom ersättningar och förmåner (Comp&Ben). Du blir en viktig kugge i vårt internationella People&Culture team varav större delen av teamet har placeringsort i Stockholm. Människorna på AddSecure är vår största tillgång och vi lägger stor vikt vid att bygga en kultur där våra anställda trivs och vill prestera. AddSecures värderingar är Laganda, Enkelhet och Kundfokus

Placeringsort är Stockholm

Låter det intressant?

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Charlotte Brasch 0731–425064.

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AddSecure AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AddSecure Smart Transport AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons