Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönekonsulter till Deloitte i Östersund

Deloitte Sweden · Östersund · Ansök senast 9 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du lönekonsult och har stort intresse av att jobba i team? Värdesätter du omväxling i arbetet och gillar kundkontakt? Då ska du komma till Deloitte i Östersund! Här ingår du i ett sammansvetsat och glatt team som arbetar med tjänster inom hela löneprocessen.

Om tjänsten  
Tillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder att utveckla sin lönefunktion efter kundens specifika behov och förutsättningar. Vi beräknar rätt lön och ersättningar för den anställde och tillser korrekta underlag för bolagets redovisning av personalkostnader.  Vi har koll på regelverket och är en naturlig samarbetspartner i kontakten med myndigheter, branschorganisationer och pensionsbolag. Vi jobbar med alla typer av kunder; små, stora och börsnoterade i alla branscher. Kunderna finns givetvis i länet men många av dem finns runt om i Sverige och även utomlands.

Vi söker
Vi söker dig som är nyexaminerad lönespecialist från YH-utbildning eller har arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Det är meriterande om du har såväl utbildning som erfarenhet - antingen från redovisningsbyrå eller från arbete inom någon lönefunktion. Även systemkunskaper i Agda PS och Hogia Lön+ är meriterande.
  
Vi erbjuder
Vi har en företagskultur där det är självklart att man delar med sig av sin kunskap, att man månar om varandra, hjälps åt i leverans till kund och inte minst har kul tillsammans. Vår omfattande kundportfölj, våra coachande kollegor samt tillgången till vårt nationella och globala nätverk ger dig stor möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet.  

Ansökan
Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsintyg. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/
 
Frågor
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gunilla Holmgren telefon, 075 - 246 46 32 eller Birgitta Israelsson, telefon 070- 269 78 40. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linn Sigra på Human Resources, telefon 070 080 27 26.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
      
What impact will you make
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Deloitte Sweden

Placering

Östersund

Kontaktperson

Deloitte AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons