Lönekonsult

Uppvidinge kommun · Uppvidinge

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen! Lönesamverkan HUL är ett samarbete mellan Högsby kommun, Uppvidinge kommun, Lessebo kommun, Räddningstjänsten Östra Kronoberg, UppCom AB och AB Lessebohus. Lönesamverkan HUL betalar ut ca 3800 löner per månad. Uppvidinge kommun är värdkommun och arbetsplatsen finns i Åseda. Organisationen består av fem personer med ett gott samarbetsklimat.

Arbetsuppgifter
Arbetet som lönekonsult innebär att administrera lönehanteringen via personalsystemet Visma Personec P. I arbetsuppgifterna ingår support och underhåll till chefer och administratörer, pensionsadministration, genomförande av konsultinsatser/utbildningar i samverkanskommunerna, uppföljning och avstämning av lönekörning samt systemunderhåll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en YH-utbildning inom området eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant samt minst ett års erfarenhet av lönearbete. Du har erfarenhet av att arbeta konsultativt, är van att ge support, har stor vana av att arbeta med förvaltning av administrativa system, är flexibel och trivs med nya utmaningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pensionsfrågor, de kommunala kollektivavtalen och erfarenhet av att arbeta i Visma Personec P. Som person är du analytisk, lösningsfokuserad och driven av utvecklingsarbete. Du har förmåga att se detaljer utan att tappa helheten, är pedagogisk samt har en god samarbetsförmåga. Du har en positiv attityd, tar ansvar för ditt arbete och tycker om att ge god service. Dina personliga egenskaper kommer att vara viktiga i urvalsprocessen. Körkort är ett krav. Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast! Slutförande av rekryteringen kommer att ske efter erforderliga beslut.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Uppvidinge kommun

Placering

Uppvidinge

Kontaktperson

Carl Cipranic

0474-476 62