Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönekonsult till framtida uppdrag

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Malmö · Ansök senast 21 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Jurek söker konsulter som är kunniga inom löneområdet för framtida interimslösningar med varierande omfattning och ansvarsområden till våra kunder. Uppdragens karaktär varierar med alltifrån operativt arbete med lönehanteringen, att arbeta i olika implementeringsprojekt till att agera interim lönechef.

Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas och bekanta dig med nya människor, organisationer och företag.

Vi ser framemot din intresseanmälan för att få möjligheten att komma i kontakt med dig!

Din profil
Vi söker dig som är konsultativ och trygg inom ditt kompetensområde samt har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, driven och har ett stort engagemang. Du är social och tycker om mötet med olika människor samt har förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter.

Du erbjuds
Jurek har en stor kundkrets inom olika branscher och med stora som små företag och organisationer. Uppdragens omfattning varierar i både längd och tjänstgöringsgrad. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Ansök på www.jurek.se, så hör vi av oss till dig inom kort.

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Law, Finance, Life Science, HR, Business Support, Marketing & Communication

Sökord: lönespecialist, löneadministratör, payroll, payroll specialist, payroll administrator

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Karin Thorstensson

karin.thorstensson@jurek.se08-525 01 800

Dela jobbannonsen

Anmäl annons