Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönekonsult med intresse för redovisning

Lönekonsult med intresse för redovisning

Baker Tilly Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 5 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Baker Tilly Stockholm är en revisions-, redovisnings- och rådgivningsbyrå som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Idag är vi ett 30-tal anställda. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder.

Vår målsättning är att växa de närmaste fem åren. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!

Vi söker Dig; Lönekonsult som är lättsam, positiv och har en vilja att utvecklas.

Baker Tilly erbjuder dig en spännande roll där du får arbeta med lönefrågor för olika kunder, men också har möjlighet att lära mer om redovisning. Vårt mål är att lönegruppen ska växa och därför söker vi ytterligare medarbetare inom lön.

Vi arbetar efter våra värdeord; Drivna, Tillgängliga och Intresserade, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid proaktivitet och personligt engagemang gentemot våra kunder.

Rollen är placerad på Luntmakargatan i Stockholm innerstad.

Uppdragsgivare: Baker Tilly Stockholm

Ort: Stockholm - innerstaden

Om rollen:

Vi söker dig som vill jobba som lönekonsult med flera olika kundföretag parallellt. Du är trygg i din kompetens kring lönehantering, kompetens som du uppnått antingen genom att ha jobbat som lönekonsult i tidigare roller eller genom eftergymnasial utbildning inom lönehantering. Du ser fram emot att ta ett helhetsansvar för kunduppdraget, men framför allt så tycker Du det är roligt att jobba som lönekonsult.

Du har god datorvana, förmåga samt intresse av ny teknik. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift samt ha god förståelse för engelska då flera kunder inom löneområdet är internationella.

Erfarenhet även av redovisning ses som meriterande och vi tror att du vill lära dig mer om detta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

Lönebearbetning för våra kunder samt kommunikation med dessa

Enklare redovisningsarbete

Skattedeklarationer (AGI)

Kontakter såväl internt som externt

Som person är du ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med breda kontaktytor. Självklart är din samarbetsförmåga mycket god, du trivs med att jobba i team och du är van att jobba mot deadlines. Du har en förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer, eventuell tidigare erfarenhet av att driva mindre projekt kan du ha nytta av även i denna roll.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta jobb@bakertillystockholm.se.

Urval och intervjuer sker löpande så sänd oss gärna din ansökan så snart som möjligt.

Om Baker Tilly Stockholm

Baker Tilly Sverige har cirka 800 anställda vid cirka 78 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa av två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en global organisation. Det gör oss unika och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

För mer information vänligen se www.bakertillystockholm.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Baker Tilly Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Baker Tilly Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons