Löneadministratör

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB · Askersund

·

Ansök senast 22 sep.

Vi söker en erfaren löneadministratör med vilja att verka i olika sammanhang i det internationella bolaget.

Du är en serviceinriktad person som behöver arbeta nära organisationen med hela löneprocessen vilket till viss del även innefattar personaladministration. Din tjänst är placerad i Aspabruk, men du kör även löner för vårt bruk i Jönköping. Du arbetar nära chefer och medarbetare samt med HR.

Arbetsuppgifter

I rollen som Löneadministratör kommer du arbeta med bland annat följande uppgifter:

  • Ansvara för hela löneprocessen för Aspa och Jönköping
  • Support till chefer och medarbetare i lönefrågor och ansvarar fortlöpande för att utbilda medarbetare- så att vi når vårt gemensamma mål - Rätt lön i rätt tid till rätt person
  • Löneadministration vilket innefattar: pensioner och försäkringar, sjukfrånvaro, inkomstförfrågningar, arbetsgivarintyg mm
  • Uppdatering i de system som tillhör tjänsten
  • Diverse statistik och rapporter enligt plan men även bidra med förbättring i effektivitet och processer

Utbildning / erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat som löneadministratör i några år, gärna inom industrin där du har hanterat olika skiftformer. Positivt är det om du har arbetat med Visma Agda. Vi ser gärna att du har en YH-utbildning inom löneadministration dock minst gymnasiekompetens och goda kunskaper inom excel och word.

Som person söker vi dig som upplevs som professionell, noggrann och med en hög integritet. Du värdesätter nära samarbete med kollegor och medarbetare och bidrar till att vi fortsätter utveckla vår löneprocess.

Då tjänsten omfattar lön för både Aspa och Jönköping innebär det även resor till Jönköping.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.


Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara kundlösningar. Vår mission är att utvidga fiberbaserade lösningars betydelse för en mer hållbar vardag. Vårt erbjudande omfattar filtermaterial, releasepapper, material för processer inom livsmedels- och dryckesindustrin, dekorpapper för laminatindustrin, baspapper för slippapper och tejp, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, medicinska fibermaterial och lösningar för diagnostik samt ett utbud specialpapper för såväl industriella processer samt konsumentprodukter. Vår omsättning är cirka EUR 3 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 8 000. Ahlstrom-Munksjös aktie är noterad på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Placering

Askersund

Kontaktperson

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB