Jobbsafari är en del avschibsted logo

Löne- och redovisningsassistent

Resulit AB · Täby · Ansök senast 5 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Resulit tillhandahåller outsourcad ekonomiadministration till medelstora och stora företag. Vi bygger kundteam kring varje kund, att under ett helhetsansvar, och i egna system driva hela kundens ekonomifunktion.


Vi på Resulit har en stark och engagerad kultur där vi alla hjälps åt och där du som kollega och medarbetare syns och är viktig. Vårt arbetssätt präglas av service, engagemang och tillgänglighet, proaktivitet, kundnärvaro och affärsmässighet, allt för att stärka kundnöjdheten och kvalitén.


På vårt kontor sitter idag 11 medarbetare, och du blir en del av ett tajt och glatt team som alla drivs av att leverera de bästa tjänsterna och samtidigt utveckla varandra att bli bättre i sin egen roll och i kundteamet.


Resulit är det lilla företaget som tänker stort och präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat och trevlig atmosfär. Vi tror på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet.


För att trivas i rollen som löne- och ekonomiassistent hos oss bör du vara driven och nytänkande. Ha en positiv grundinställning till förändringsprocesser och problemlösning, arbeta strukturerat och vara noggrann, samt har en servicemindhet utöver det vanliga. Vi förutsätter att du vill dela med dig av din kunskap och erfarenhet och ser fram emot den positiv energi du kommer bidra med.


I rollen som löne- & redovisningsassistent hos oss kommer du assistera löneavdelningen i den löpande löneberedningsprocessen, sköta itp-rapporteringar, införsel, agd-rapportering mm. Du kommer även att ha rollen som redovisningsassistent där du till viss mån kommer assistera övriga kollegor i teamet i löpande ekonomifunktion och i månadsbokslutsprocessen. Vi arbetar i moderna och digitaliserade systrm med fokus på kvalité och effektivitet. Meriterande med kunskaper i Hogia Lön + samt Microsoft Business Central.


Tjänsten beräknas tillsättas 1 februari 2021, eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Resulit AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Resulit AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons