Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lombardo Bygg AB söker Ställningsbyggare för arbete runt om Dalarnas lan.

Lombardo Bygg AB söker Ställningsbyggare för arbete runt om Dalarnas lan.

Lombardo Bygg AB · Falun · Ansök senast 8 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lombardo Bygg AB växer och nu behöver vi fler medarbetare. Vi Söker ställningsbyggare för arbete i Falun och runt om i Dalarnas lan.

Vi levererar säkra och funktionella ställningar. Säkerhet, kreativitet och noggrannhet är företagets ledord när vi levererar färdiga byggnadsställningar, för en säker arbetsmiljö.

Meriterande om du är erfaren. Är du nybörjare erbjuder vi utbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt hur du är som person. Du som söker tjänsten ska tänka på att det är ett fysiskt tungt arbete, utomhus, året runt. Du behöver ha en god grundfysik och gärna en aktiv fritid. Du gillar ett fysiskt arbete och gillar att arbeta med kroppen.

Som person är du noggrann och ansvarsfull, du ansvarar för andras liv när du bygger byggnadsställningar. Du skall klara av att fokusera på dina arbetsuppgifter och arbeta metodiskt även under hög belastning. Att fungera i ett arbetslag och vara en bra kollega är något som faller dig naturligt. Du lägger stor vikt i att komma i tid och du ser det som en självklarhet att följa våra rutiner. Du har en social förmåga och lätt för att kommunicera med

Lön baseras på kollektivavtalet och din personliga kompetens.

Den anställde ska behärska minst ett av följande språk: svenska, engelska albanska eller kroatiska.

Rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lombardo Bygg AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Lombardo Bygg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons