Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare

Cool städ AB · Stockholm · Ansök senast 30 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Extra vid behov kvällar/ helger/eftermiddagar med goda möjligheter till fast deltidstjänst.

Denna tjänst kan du komma upp i ca 20 timmar i veckan och möjlighet för extra timmar vid storstädningar/golvvård m.m.

Denna tjänst är helt ny och för en ny kunds räkning i Johanneshov och varför det till en början är extra vid behov tills de etablerat sig. Arbetet kommer succesivt ökas vart efter kunden expanderar då det är i start fasen.

Introduktion för arbetsplatsen för denna tjänst är belägen I Johanneshov. Där kommer du tillsammans med arbetsledaren introduceras till arbetsgifterna som sedan skall utföras ute i samt andra arbetsplatser runt om i stockholm hos befintliga kunder.

Arbetstiderna under introduktionen är måndag-fredag 16.00-20.00 som övergår till ett mer fast schema med tiden.

Under sommaren och vintern varierar arbetstiden .p.g.a golvvård, storstädningar, m.m hos samtliga kunder. Helger kan förekomma.

Exempel på arbetsuppgifter:

Moppning av golv med orange mopp stativs, våt moppning m.m. så moppnings erfarenhet är ett stort plus. Om någon kollega är sjuk m.m. kan lokalvård av uppvaksrum, läkarmottagningar, BVC, OP- salar förekomma.

Det är därför viktigt att du ej har långa naglar och god hygien och ej använder parfym på arbetsplatsen. Har god team känsla och är hjälpsam i en grupp.

Om oss

Vi är ett litet företag där alla arbetar som en liten familj och hjälper varandra att lyckas med lokalvård ute hos våra kunder. Vi ställer upp för varandra när någon är sjuk. Vi alla har väldigt hög arbetsmoral och för att passa in i teamet behöver din arbetsmoral och ambitionsnivå vara hög. Vi värdesätter gruppsamarbeten högt då vi alla arbetar samtidigt och respekterar varandra och varandras tid på arbetsplatsen och är alltid i tid till arbetet så inte någon annan kollega drabbas.

Om dig

Du har arbetat som lokalvårdare minst 1 år och är inte rädd för sjukhusmiljö. Det kan förekomma avtorkning av blod hos vissa kunder i samband med operation städning samt sanitära städ utrymmen. Du talar svenska och kan göra dig förstådd, så du kan förstå arbetsbeskrivningarna på arbetsplatsen och kan börja omgående. God fysik krävs då du ansvarar för sophantering på arbetsplatsen. Du är en lagspelare, älskar ditt yrke och att hjälpa dina kollegor och kunder.

Du är punktlig, noggrann, lyhörd med hög arbetsmoral och vilja lära dig städa olika städmetoder.

Maila din CV, Personligt brev med Foto på dig samt löneanspråk(timlön) : info@coolstad.se

Vi anställer löpande och kan ha tillsatt tjänsterna innan sista ansökningsdatumet. Då vi arbetar ute hos kunder tar vi inga ansökningar över telefon då vi ej får ha mobiler påslagna hos våra sjukhus-kunder, utan endast mail.


Om du har rätt till någon anställningsstöd så informera gärna om det i din ansökan så vi kan ta hänsyn till det.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cool städ AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Cool Städ AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons