Lokalvårdare till Angeredsgymnasiet

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

Arbetsuppgifter
Angeredsgymnasiet är en gymnasieskola med både nationella- och introduktionsprogram samt Riksgymnasium för elever med rörelsehinder. Här är glädje och lust lika självklara inslag som kunskap och utveckling. Vi är övertygade om att elever som trivs och känner arbetsglädje också lyckas bättre med studierna. Skolan drivs sedan hösten 2016 i Intraprenadform vilket innebär möjligheter till större delaktighet och inflytande för personal och elever. Du kommer att ingå i vår serviceenhet. Serviceenheten är en stödjande funktion, inom lokalvård, vaktmästeri, måltid och fastighetsfrågor. För alla som verkar eller vistas i skolans lokaler och vi vill ge den bästa möjliga service. Du kommer att arbeta på vår serviceenhet med lokalvård. De dagliga arbetsuppgifterna inom lokalvård består av städning av bl.a. klassrum, toaletter, korridorer, arbets- och personalrum. Golvvård, avfallshantering och återvinning är andra moment som ingår. I tjänsten ingår även ansvar för planering av såväl den dagliga städningen som planering av extra insatser som t.ex. storstädning vid lov. Egenkontrollen görs av arbetslaget där du är en viktig pusselbit. Vi har ingen städledare, vi arbetar tillsammans och ansvarar gemensamt för vårt uppdrag. Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Andra arbetsuppgifter inom vår serviceenhet /-värdskap-vaktmästeri kan komma att bli aktuella. Tunga lyft ingår.

Kvalifikationer
Kvalifikationskrav: * Dokumenterad SRYutbildning och yrkeserfarenhet inom lokalvård. * Erfarenhet av att hantera olika städmetoder för olika typer av städning samt kunskap och erfarenhet av olika typer av golvvård. Hantera olika typer av städmaskiner så som exempelvis kombi- och polering * Planera och genomföra arbetsuppgifterna på ett strukturerat sätt och tycker om att arbeta självständigt. Kunna ta initativ, stresstålig. * Ett serviceinriktat förhållningssätt ser vi som en självklarhet * Arbetet kräver god fysik, tunga lyft ingår. * Kommunikation och ett bra samarbete med medarbetare, chefer och personal på skolan ser vi som en viktig del i uppdraget, därför ställs det krav på att du behärskar svenska språket i tal och skrift. * Grundläggande IT-kunskaper krävs för att kunna hantera e-post och personalsystem samt kommunicera via mail med chef och kollegor. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av samarbete inom förskola, skola, kontor, äldrevård som lokalvårdare. Erfarenhet från arbete med ungdomarser vi som ett plus. Vi ser det som en självklarhet att du har ett brinnande intresse av att arbeta utifrån ett ergonomiskt och pedagogiskt synsätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut - vänta inte med din ansökan! Vi har rökfri arbetstid i Göteborgs Stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgs stad samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret (av typ 442.14) innan anställningsavtal kan upprättas. Ett sådant utdrag beställs från Polisens hemsida. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ann Wandeby

070-369 53 97