Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare Teamleader

RIPAN HOTELL, CAMPING & RESTAURANG · Kiruna · Ansök senast 3 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lokalvård

Som lokalvårdare teamleader på Camp Ripan är du en viktig del i ett starkt lag som har hand om städningen av våra hotellstugor och övriga verksamhetslokaler. Du överser städning och lokaler och ser till att det alltid håller högsta kvalitet. Ditt arbetstempo kommer stundtals vara högt vilket ställer krav personlig effektivitet och god fysik.


Din huvuduppgift är att tillsammans med teamet ge gästerna rena, fräscha och med omsorg städade rum under deras vistelse på Camp Ripan. Samtidigt som tempot kan vara högt arbetar du alltid med kvalitet, service och värdskap i fokus. Du kommer möta gäster och personal från hela världen, alla med olika behov och krav på service och standard. Du är den som sköter kontakten på en daglig basis mellan städet och receptionen, utför sista kvalitetskontrollen på alla stugor innan det grönmarkeras och sköter introduktioner av ny personal.

Du talar god svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. Tidigare erfarenhet inom lokalvård är ett plus men det viktigaste för oss är din personlighet, din effektivitet och din glädje i att städa. Körkort är meriterande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RIPAN HOTELL, CAMPING & RESTAURANG

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Camp Ripan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons