Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare Sommaren 2023

JOHANNESVIKS CAMPING & STUGBY AB · Sotenäs · Ansök senast 31 mars (8 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lokalvårdare 2023 i din ansökan

Johannesvik är en familjeanläggning belägen i ett naturskönt område vid Kungshamns södra infart, bara ett stenkast från Smögen! Anläggningen har cirka 350 campingtomter och ett 40-tal stugor. Området består omväxlande av ängs- och skogsmark omgivet av bohuslänska berg och hav. Förutom boende så finns här också en och bastu, grillstuga, äventyrsgolf, restaurang, butik och badplats!

Nytt för 2023 är vår satsning på outdoor aktiviteter. Vi kommer erbjuda guidade turer och aktiviteter inom kajak, SUP, MTB, klättring, vandring, m.m.

Nu söker vi lokalvårade inför säsongen 2023!

Vi söker en person som tycker om service och framförallt ordning och reda. Du är en noggrann, engagerad, lyhörd och ansvarstagande person med en blick för kvalitet och en god förmåga att planera. Som lokalvårdare möter du mycket människor i olika sammanhang. Därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som gäster, du har en positiv attityd som smittar av sig. Då arbetet ibland kräver högt tempo varierande arbetsuppgifter måste du vara stresstålig och flexibel. Du kan arbeta varierande tider, vardagar, kvällar och helger. Du har en problemlösningsförmåga och ser möjligheter istället för problem.

För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra kunder, söker vi dig med goda kunskaper i svenska. För att ta sig runt på anläggningen finns det elbilar att tillgå. Därav har vi satt krav på att sökande måste ha körkort med åtminstone behörighet AM.

En del av våra tjänster kommer kombineras med guide/ledar-uppdrag för våra outdoor aktiviteter och/eller barnaktiviteter. Ange gärna i ansökan om du har ledarerfarenhet av någon/några av dessa områden: kajak, SUP, MTB, klättring, yoga, vandring/utematlagning, barnaktiviteter.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat städ av servicehus, diskrum, tvättstugor, putsa fönster, kontors-, restaurang och stugstäd/ stugcheck.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Mejla in personligt brev och CV.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JOHANNESVIKS CAMPING & STUGBY AB

Placering

Sotenäs

Kontaktperson

Johannesviks Camping & Stugby AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lokalvårdare 2023 i din ansökan

Dela jobbannonsen