Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare extra

Serviceföretaget PIMA AB · Malmö · Ansök senast 29 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Serviceföretaget Pima AB är ett företag som specialiserat sig på lokalvård, R3, inom läkemedels-, livsmedels- och elektronikindustrin. Men våra kunder kan lika väl vara mindre företag eller en privatperson som tycker att det är viktigt att städningen utförs professionellt av kunniga medarbetare.

Vi har idag ca 150 medarbetare som levererar service till organisationer och privatpersoner i hela södra Sverige, från Gävle till Skåne.

Vi behöver nu ett antal lokalvårdare vid behov för städning av lokaler där det finns bekräftade Covid-19-fall. Därför är det extra viktigt med noggrannhet, säkerhet och att följa instruktioner.

Tjänsterna är behovsanställningar i olika perioder. Vi söker en person som är flexibel och som kan jobba varierande arbetstider, helgarbete kan förekomma. #jobbjustnu

Som person behöver du vara självgående, flexibel och ansvarstagande, du måste våga ta för dig. Arbetet kommer vara både självständigt och i grupp med andra så det är viktigt att du kan samarbeta, men även ta egna initiativ.

För att förstå instruktioner och kunna kommunicera med kunderna är det viktig att du kan svenska i både tal och skrift.

För att kunna ta dig till de olika arbetsplatserna, är det ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Serviceföretaget PIMA AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Serviceföretaget Pima AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons