Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalsamordnare med planeringsansvar till Komvux Malmö

Lokalsamordnare med planeringsansvar till Komvux Malmö

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 8 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som lokalsamordnare på Komvux Malmö bidrar du till att skapa funktionsdugliga och säkra lokaler för komvux pedagogiska verksamheter. Arbetet som lokalsamordnare är varierande och du kommer jobba med bland annat planering av årshjul för verksamheten, uppföljning och sammanställning i rapporter av uppdragsstatus, samt återkoppling av arbetsuppgifter. I din roll ingår organisering av daglig vaktmästeriservice gentemot respektive lokals verksamhet. Du arbetar med att utveckla logistiken och användandet av digitala system för verksamheten.

I arbetet ingår:
  • Drift och underhåll inom fastighet och fysisk miljö
  • Systematiskt brandskyddsarbete och brandskyddsdokumentering i digital form
  • Besiktningar och tillsynskontroller
  • Avtalsskrivningar och arkivering
  • Dokumentering av lagerstatus
  • Organisering av felanmälningar i digital form
  • Uppdatera processer och rutiner
  • Intern och extern posthantering
Kontakt med interna och externa aktörer är naturlig del av ditt arbete. I arbetet ingår vissa fysiska arbetsuppgifter och några arbetspass ligger på kvällstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetsförvaltning, erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning och/eller fastighetsservice, samt dokumenterad erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Det är meriterande om du har erfarenhet av SBA-digital. Det är även meriterande om du har kunskap om Lagen om offentlig upphandling (LOU). Om du har erfarenhet av att driva projekt ser vi det som ett plus. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av hantering av passersystem och larm.

Då tjänsten baseras mycket på dokumentering förutsätter vi att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort till manuell växellåda är ett krav för tjänsten.

Som person är du flexibel, har hög organisatorisk förmåga och kan lätt prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har även en god digital kompetens och har lätt att lära dig nya program.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte att söka tjänsten. Vi ser fram emot just DIN ansökan!

Om arbetsplatsen

Komvux Malmö erbjuder utbildningar på grundskolenivå och gymnasienivå, svenska för invandrare, utbildningar för elever med särskilda behov och även yrkeshögskoleutbildning. Vi arbetar för att kunna erbjuda eleverna en undervisning som kan kombineras med annat, såsom jobb, studier och föräldraskap. Därför har vi utbildningar på distans eller i klassrum, på heltid eller deltid och dag- eller kvällsundervisning. Våra verksamheter ligger nära bussar och tåg i centrala Malmö. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats i ett professionellt och engagerat team med fokus på vuxnas lärande och det livslånga lärandet. På Komvux Malmö utbildar vi för framtiden!

Vill du veta mer om oss? Besök: malmo.se/Komvux-Malmo

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi cirka 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas för tjänsten.

Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Mats Krznar

0732-302896

Dela jobbannonsen

Anmäl annons