Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logoped till Logopedbyrån Dynamica, placering Ekerö

Logoped till Logopedbyrån Dynamica, placering Ekerö

LOGOPEDBYRÅN DYNAMICA AB · Ekerö · Ansök senast 31 aug. (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ekerö i din ansökan

Vill du bli vår kollega på vår nya mottagning på Ekerö?

I augusti öppnar vi upp dörrarna till vår nya mottagning i Ekerö centrum! Vi kommer att sitta i fina och trivsamma lokaler tillsammans med BVC.

Vi söker nu dig som vill arbeta självständigt med utredning och behandling av tal- och språkstörningar hos barn. På mottagningen kommer du få sällskap av två kollegor som arbetar med läs- och skrivutredningar men som också har stor erfarenhet och kompetens inom barnområdet.

På Ekerö finns sedan tidigare ett väl fungerande samarbete mellan logoped, remittenter och pedagogiska team.

Vi söker dig som är självständig och ser gärna att du har en god planeringsförmåga då vi erbjuder flexibla arbetstider och stora möjligheter att med frihet under ansvar själv planera och lägga upp arbetet. Varje logoped sköter sin egen administration kring patientbesöken, och deltar i det gemensamma arbetet på mottagningen. För den intresserade finns stora chanser att bidra till utvecklingsarbete.

Som nyanställd hos oss får du en anpassad arbetsplatsintroduktion. Vi ger goda möjligheter till att arbeta under handledning till en början. Du får också en mentor som stöttar lite extra den första tiden, utöver samarbetet med kollegorna på mottagningen.

Vi har kollektivavtal med månadslön, tjänstepension och försäkringar. Vi har 6 veckors semester.

Vi kommer att kontakta dig som söker först i augusti. Intervjuer sker sedan löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Logopedbyrån Dynamica är vi ca 85 logopeder på våra 13 mottagningar. Vi är ett privat vårdföretag som har avtal med Region Stockholm. Dynamica arbetar primärt inom vårdvalet men har också en växande konsultativ verksamhet. Vi arbetar aktivt med att driva utveckling såväl på individnivå som på mottagnings- och företagsnivå. Vi har flera tillfällen varje år då vi i olika former träffas och delar med oss av erfarenheter och kunskaper och utvecklar våra arbetssätt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LOGOPEDBYRÅN DYNAMICA AB

Placering

Ekerö

Kontaktperson

Logopedbyrån Dynamica AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ekerö i din ansökan

Dela jobbannonsen