Logistikutvecklare till Transmissionsmonteringen

SCANIA CV AB · Södertälje

·

Ansök senast 14 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att montera framtidens axlar och växellådor?

Vi är ett ungt och energiskt team på tolv stycken logistikutvecklare och en gruppchef med mål att skapa en effektiv och säker internlogistik. Det är en driven grupp som strävar efter att ta vara på varje individs styrkor. Nu söker vi dig med intresse för projektledning och ledarskap som vill jobba i en produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter! Du kommer att få möjlighet att arbeta med erfarna kollegor, äga egna ansvarsområden och få mandat för eget beslutsfattande.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem

Vår vardag består av få rutinmässiga arbetsuppgifter. Vi ställs dagligen inför en stor variation av beslut som behöver tas och ofta också i ett högt tempo. Den dynamiska produktionsmiljön ger möjligheter till nya utmaningar av olika karaktär.

Du kommer i samarbete med linjeorganisationen arbeta i alla delar av projekt, från planering till implementering och får se resultatet av ditt arbete i verkligheten. Det kan exempelvis handla om att skapa strategier för utformning av verkstaden, flödessimuleringar, utveckling och implementering av nya arbetssätt eller att delta i att ta fram tekniska lösningar, exempelvis självkörande truckar. Genom att sprida delaktighet och engagemang för våra uppdrag, utvecklar och förbättrar vi tillsammans vår verksamhet genom Scanias Produktions System, SPS.

Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.

Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje

Har du den här bakgrunden?

Du har en högskole-/civilingenjörsexamen och troligtvis nyexaminerad eller har 0-2 års arbetslivserfarenhet inom logistik. Viktigt att du är lösningsorienterad, har en god planeringsförmåga och ett stort engagemang för logistik och ledarskap.

Du har en naturlig förmåga att kommunicera, god samarbetsförmåga samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Är det här du?

Har du förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du ser betydelsen av geomarbetade detaljer? Detta tror vi kan vara till stor fördel för att lyckas med uppdraget men också i rollen som Logistikutvecklare. Vidare så trivs du med stort eget ansvar och ett flexibelt arbertsätt samt ser problemlösning som motivation i din arbetsroll.

Ta reda på mer!

Om du är intresserad och vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Kourosh Entezari (Gruppchef, DTLD) +46855383748.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan görs via länk och ska innehålla personligt brev, CV och eventuella relevanta intyg. Sista ansökningsdag är den 14 januari 2021.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje