Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistikpartner Borlänge

ICA Sverige AB (Borlänge) · Borlänge · Ansök senast 15 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Logistik Kundsupport är en kundorganisation som ligger under logistik inom ICA Sverige AB. Våra kunder är i huvudsak ICA butikerna runt om i landet, men vi samarbetar även med leverantörer och övriga funktioner inom logistik och ICA Sverige AB. Uppdraget för logistiks kundsupport är att samlat driva och utveckla kundperspektivet och de processer som är kopplat till kund. Detta gör vi genom att arbeta med rotorsaksanalyser, proaktivitet och tydligt ägandeskap.

Som medarbetare på Logistikpartner ingår du i en grupp på 14 personer som finns placerade runt om i landet, Västerås, Stockholm, Umeå, Göteborg, Borlänge, Växjö och Helsingborg. Du kommer i första hand att verka inom ett geografiskt område och det medför resor i tjänsten. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

Som Logistikpartner är du logistiks språkrör och butikens samarbetspartner när det gäller frågor och förflyttningar inom logistik. Du är delaktig i framtagning av logistikförflyttningar som påverkar butik och ska i ditt uppdrag stärka relationen mellan logistik och butik.

Som Logistikpartner jobbar du även med att kvalitetssäkra och utveckla butikernas användande av AOB ,VIB och Reklamationsverktyget. Du har ett fokus på Logistiks butikssystem och logistikfrågor genom att utveckla processer, arbetssätt och butiksdialog.​ Du är även delaktig i processen att utveckla AOB och VIB.

Du är en resurs internt och i butik för att säkerställa ICAs leveransförmåga, gällande kvalitén i den fysiska leveransen.​

Du deltar på och genomför utbildningar och butiksträffar, både små och stora.

Tillsammans med Affärspartner analyserar och utvecklar du butikernas logistikdrift och kunskap i AOB/VIB

Du genomföra Logistiksamtal tillsammans med Transport​

Din profil

Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter

  • Du är en driven person som inte är rädd för att utmana och ta egna initiativ
  • En god kommunikatör och ha förmåga att skapa goda relationer och kunna driva frågor tvärfunktionellt
  • Lätt för att samarbeta och trivs i nya miljöer
  • Tålamod och förmåga att ha många bollar i luften samtidigt
  • Vara utmanande och nytänkande för att hitta nya lösningar
  • Förmåga att se helheten
  • Vilja att utvecklas som person​

Vi söker dig som:

Har ett genuint intresse för människor. Du har god förmåga att kommunicera så att förväntningar och budskap tydliggörs och når fram i organisationen. Du har ett stort engagemang och vill ständigt utveckla dig. Vi värderar en positiv inställning och samarbetsvilja högt. Du klarar av att coacha butikerna och kan leda dem mot uppsatta mål genom att skapa de rätta förutsättningarna. Vi vill även att du på ett systematiskt och strukturerat sätt kan prioritera, driva och motivera i rätt riktning i en verksamhet där det är högt tempo och stor spännvidd på frågorna. Du behöver ha butikserfarenhet, gärna med avdelningsansvar eller mer.

Dina kompetenser är:

  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i ICAs system, AOB, VIB, Reklamationsverktyget mm.
  • Hög analytisk förmåga
  • Flytande svenska samt förmåga att tydligt uttrycka dig i tal och skrift.
  • Logistikkompetens med logistikutbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenheter

Anställningsform

Tillsvidareanställning


Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Katarina Berg Teamchef Logistik Kundsupport, Logistikpartner

Sista dag för ansökan

2023-06-15. Urval sker löpande.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Sverige AB (Borlänge)

Placering

Borlänge

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons