Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistikkoordinator

Gazella Business Support AB · Stockholm · Ansök senast 30 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en Logistikkoordinator till vår kund i centrala Stockholm, för ett konsultuppdrag med start i januari t.o.m. juli 2021 där det finns goda chanser till förlängning. Företaget är en medelstor internationell aktör inom detaljhandeln, där du kommer jobba i ett team ihop med sju andra kollegor. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ha daglig kontakt med transportörer och kunder gällande leverans- och orderinformation.
  • Planera, koordinera och boka transport.
  • Följa upp transport och säkerställa leverans till kund.
  • Bearbeta och följa upp order.
  • Säkerställa servicenivå gentemot kunder.
  • Följa upp lagernivåer.
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från att ha jobbat som logistikkoordinator. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, lagerstyrning eller företagsekonomi. Det är även starkt meriterande om du tidigare jobbat i SAP och är en van användare av Excel. Du talar och skriver flytande på svenska, likväl som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad och har en god förmåga att organisera och planera. Du har en naturlig fallenhet för service och jobbar lösningsorienterat och effektivt. Vi tror att du är en lagspelare som hjälper ditt team så att ni alltid hanterar uppsatta deadlines och mål tillsammans.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Moa Kalström som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, moa.kalstrom@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gazella Business Support AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons