Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistikkonsult till IMI

Industri-Matematik International · Linköping · Ansök senast 12 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och utveckling av affärssystem? Då är detta möjligheten för dig! Industri-Matematik International AB (IMI) växer och söker nu ytterligare en kollega med kunskap och intresse för logistik och systemutveckling. Här får du en utmanande och utvecklande roll där du har möjlighet att skapa framtidens logistiksystem!

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du vara delaktig i utvecklingen av IMI:s orderhanteringssystem Advanced Order Management (AOM) som är del i deras produktsvit IMI Supply Chain. Hos IMI arbetar konsulterna i kundteam för att utveckla och anpassa IMI:s orderhanteringssystem efter kundernas behov och önskemål. Kundteamen består av kollegor med kompetens inom affärssystem, systemutveckling och logistik. I teamet drar ni nytta av varandras kunskaper och kompetens för att hitta de bästa lösningarna för kunden. Du arbetar i nära samarbete med kunder skapa förståelse för hur de arbetat och önskar arbeta med order och logistik i framtiden. Med din kompetens och förståelse för kundens önskemål och utmaningar kommer du vägleda och stötta kunden i deras arbete med produkten samt vara delaktig i systemutvecklingen.

Arbetet sker på vårat moderna och centralt belägna kontor i Linköping, med viss möjlighet till distansarbete.

I rollen ges möjligheten att arbeta i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och systemutveckling tillsammans med spännande kunder. Här får du djupdyka i en varierande spännvidd av logistiska flöden!

Välkommen till IMI - här finns en övertygelse om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. De är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. Så här säger VD Niklas Rönnbäck om synen på bolagets viktigaste tillgång, sina medarbetare:
"Medarbetarnas kompetens kan inte överskattas och vi sätter definitivt människan före tekniken. Med Priveq som ägare kommer vi öka investeringarna i vår mjukvara, i försäljning och marknadsföring samt i vårt team. Det kommer stärka vår marknadsposition ytterligare och hjälpa våra kunder att utveckla mer effektiva och hållbara logistiklösningar"

Din profil

Vi söker dig som vill vara del av en systemleverantör som har ambition att i nära samarbete med internationella och marknadsledande kunder utvecklas och erbjuda morgondagens lösningar.

Som person ser vi att du är kommunikativ, noggrann och lösningsorienterad. Då du kommer att arbeta nära företagets kunder tror vi att du har en konsultmässig approach och en naturlig nyfikenhet för olika verksamheter. Ditt arbetssätt präglas också av din förmåga att arbeta strukturerat och flexibelt.

Vidare tror vi att du har:
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ex. Industriell ekonomi (datateknik/logistik), logistik eller data
  • Erfarenhet av att arbeta med utveckling av logistikprocesser eller systemstöd kopplat till logistik
  • Genuint intresse för system/teknik samt viss erfarenhet av systemutveckling från ex. utbildningen
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Då du kommer arbeta i gränslandet mellan kunden och systemet ser vi att du har förståelse både för kundens verksamhet samt på tekniken bakom affärssystemet dvs. databaser och kod.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar IMI med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Daniella Möller på 013- 495 88 16 eller daniella.moller@skill.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Industri-Matematik International

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons