Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistiker på deltid hos välkänd kund i Örebro

Logistiker på deltid hos välkänd kund i Örebro

TNG Group AB · Örebro · Ansök senast 31 aug.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker logistiker på heltid under sommaren samt deltid under studierna till välkänd kund i Örebro

Vi på TNG söker dig som under studierna vill ha ett deltidsjobb hos ett ledande logistikföretag med stort hållbarhetsfokus. Som logistiker erbjuds du en varierande roll med god möjlighet att växa i din yrkesroll. Det kommer finnas goda möjligheter till anställning efter studierna. Har du möjlighet att börja på heltid redan i sommar är det meriterande.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som logistiker kommer du att tillhöra logistikavdelningen som back up i olika projekt. Du kommer vara en del av ett team som värderar samarbete högt och samtidigt strävar efter att ständigt leverera god kvalité.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:
  • Planera, utforma och styra flöden av information eller material i verksamheten
  • Hantera kontakten med intressenter, leverantörer och transportörer, liksom en del kundkontakt.
  • Optimera, förbättra och effektivisera processer
  • Delta i projekt med fokus på att kombinera miljö-, effektivitets- och kostnadstänk för att ta fram välfungerande logistik med hållbarhet i fokus.
Värt att veta

Som logistiker får du möjligheten att varje dag samarbeta med kompetenta kollegor och kunder, och du får använda din logistiska och problemlösande sida.

Start kan vara omgående för den som kan börja redan i sommar och sedan deltid under studierna. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag

Placering: Örebro

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är analytisk, strukturerad, resultatorienterad och agerar på eget initiativ. Du gillar att hela tiden driva ditt egna arbete framåt, och du är öppen för förändringar och nytänkande. Du är duktig på att skapa ett nätverk och gillar att samarbeta med övriga personer i företaget där du får chansen att dela med dig av dina egna kunskaper och inputs. Kanske har du tidigare erfarenhet av administration och kundservice och är intresserad av att utvecklas inom logistik?

Vidare är du flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Group AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Miranda Pojen

0703150542

Dela jobbannonsen

Anmäl annons