Jobbsafari är en del avschibsted logo

Logistikansvarig till Cash IT

Cash IT · Karlstad · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare arbetat i en ledande roll inom lager och vill komma till ett företag där du får jobba brett inom logistik och ta ett stort ansvar? Är du prestigelös och vill tillhöra ett starkt team på marknaden? Cash IT söker nu en ny logistikansvarig som vill ta över deras befintliga logistikverksamhet, och utveckla den framåt. Känner du dig träffad? Sök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

På Cash IT erbjuds du en bred roll i ett sammansvetsat och kompetent team som präglas av samarbete och öppenhet. Här får du komma in i en organisation där du ges utrymme att arbeta flexibelt och lösningsorienterat samtidigt som du har en bidragande position i företagets utveckling. Cash IT behöver nu en person som ska ansvara för deras logistikavdelning. Det är en operativ roll där du själv får utveckla verksamheten och sköta allt från in- och utleveranser, till administration. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet och service.

Som logistikansvarig kommer du till exempel att:
  • Ansvara för att artikelsaldon stämmer i ERP system
  • Optimera och utveckla logistikprocessen från inleverans till utleverans
  • Konfiguration, rengöring/återvinning och utbytesservice av hårdvara
  • Installationer på plats hos kund
  • Hantera utbytesservice av hårdvara
  • Samverka med inköp
PERSONPROFIL

Cash IT brinner för att ge optimal service och support för att underlätta detaljhandelns hantering av betal- och kassasystem. Vi söker därför efter dig som tidigare har arbetat inom lager och logistik. Kanske har du arbetat som lagerchef tidigare och implementerat nya arbetssätt, eller kanske varit högst delaktig i att bygga upp ett helt nytt lager. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att det ska bli en perfekt matchning tror vi att du är en ansvarsfull, entreprenörsdriven och prestigelös person som ser lösningar före problem. Du är affärs- och resultatinriktad samt har en hög social kompetens. Körkort B och flytande i svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande.

För att lyckas i rollen som logistikansvarig krävs vidare:
  • Du har med fördel teknisk bakgrund eller erfarenhet (Databaser, Windows-system, POS)
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem eller WMS (Warehouse Managament System)
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som logistikansvarig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om cash it

Helhetsleverantör av kassasystem och betallösningar för framtidens detaljhandel.
Med våra system för retail binder vi samman ett brett urval av innovativa produkter och tjänster som tillsammans gör butiker mer effektiva och lönsamma. Våra lösningar med bland annat kassa (POS), mobila kassor (mPOS), självutcheckningskassor, betalningar, integrationer med affärssystem, analysverktyg, självscanning, besöksdetektorer och digitala hyllkantsetiketter är designade till företag av alla storlekar inom detaljhandeln.

Cash IT är ett företag med över 20 år i branschen som levererar den senaste värdehöjande tekniken för att butik eller retailkedja ska bli så effektiv, lönsam och konkurrenskraftig som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cash IT

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons