Jobbsafari är en del avschibsted logo

Livsmedelsoperatör

Tistelvind AB · Boxholm · Ansök senast 10 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ansökan Livsmedelsoperatör

Tistelvind är litet, familjeägt livsmedelsföretag i Boxholm som jobbar med hälsosam mat, fermenterade grönsaker såsom Surkål, Kimchi etc. Tistelvind är Sveriges största producent av fermenterade grönsaker och produkterna finns hos dagligvaruhandeln samt restaurang och storhushåll. Vi är ett litet, familjärt gäng som jobbar med att sälja, tillverka, förpacka och leverera livsmedel till kunder i hela Sverige och söker nu personal till vår verksamhet.

Beskrivning Tjänst

Vad kan vi erbjuda? En flexibel roll där man ena dagen kan ha rollen som maskinoperatör, linjearbete i produktion, packa produkt och lagerarbete. Vi är ett litet familjärt gäng där alla hjälper alla och om du är nyfiken och vill utvecklas så finns det stora möjligheter att utvecklas här hos oss.

Vem söker vi? En person som gillar varierande arbetsuppgifter och gärna har erfarenhet av produktion/tillverkning i någon form. Du får inte vara rädd att ta i när det behövs men även bidra till att hitta lösningar som förbättrar våra arbetssätt och processer.

Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är ett plus om du har truckkort; är du dessutom bekväm framför skärmen och har viss datorvana så är det en klar merit.

Rekryteringen sker löpande så vid intresse kontakta Maria Lindström på 0142-50134, eller maria.lindstrom@tistelvind.se Skriv: Jobbansökan 2022 i ämnesraden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tistelvind AB

Placering

Boxholm

Kontaktperson

Tistelvind AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons