Jobbsafari är en del avschibsted logo

Livsmedelsmedarbetare sökes till Aroma konfektyr!

Livsmedelsmedarbetare sökes till Aroma konfektyr!

Aroma Konfektyr · Stockholm · Ansök senast 6 sep. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du arbetsvillig, ansvarsfull och vill ta dig an en viktig roll i en familjär organisation? Vi letar efter dig som vill bli en del av ett sammansvetsat team. Här har du möjligheten att finna ett långsiktigt arbete, där du tillsammans med teamet producerar och levererar högklassiga produkter till våra kunder.

I rollen som livsmedelsmedarbetare är du med och startar upp dagen för resten av produktionen. Tillsammans förbereder ni maskinerna så att dagen flyter på så smidigt som möjligt. I dina arbetsuppgifter ingår paketering av produkterna. Produkterna paketeras med hjälp av maskiner. Med både övervakning och handlingskraft kommer du att se till att produkterna är packade på bästa och smidigaste vis. Du roterar mellan olika arbetsmoment, och du har ett öga för vad som behövs göras.

Personprofil

Tjänsten passar dig som älskar ordning och reda. Du förstår vikten av god hygien på arbetsplatsen då du kommer att arbeta med livsmedel. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan ta egna initiativ och du är handlingskraftig.
Du är effektiv och flexibel i ditt arbetssätt utan att tumma på kvalitén.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:
  • Samarbetsvillig
  • Ansvarsfull
  • Handlingskraftig
  • Ett stort engagemang
  • Talar och skriver svenska obehindrat
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som livsmedelsarbetare.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 6,30-15
Plats: Skarpnäck

Denna tjänst ingår i vår konsultverksamhet. Du kommer att bli anställd av PerformIQ och uthyrd till vår kund i Skarpnäck. För rätt person finns det stora möjligheter att bli övertagen till vår kunds regier.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aroma Konfektyr

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen