Jobbsafari är en del avschibsted logo

Livio söker IVF-läkare till Falun

Livio AB · Falun · Ansök senast 10 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dedicare har fått förtroendet att direktrekrytera specialister inom IVF till Livio i Falun

Om företaget
Liviogruppen är Nordens största grupp av kliniker inom fertilitetsbehandlingar med nio IVF-kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun, Umeå, Norge och Island. Två barnmorskemottagningar, en barnavårdscentral och en egen ägg- och spermiebank. Livio bedriver även forskning genom Livio Research AB som i samarbete med klinikerna utvecklar och utvärderar nya tekniker i syfte att tillhandahålla de senaste beprövade metoderna och behandlingarna inom assisterad befruktning. Livio har som syfte att alltid skapa förbättringar och förenkla för patienter i behandling.

Om tjänsten
Under våren 2010 flyttade verksamheten till ett sekelskifteshus i centrala Falun. Här kommer du utföra ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter. Som gynekolog på Livio klinik i Falun kommer du arbeta med konsultationer, utreda, planera och utföra fertilitetsbehandlingar. Du kommer arbeta dagtid vardagar tillsammans med övrig personal på kliniken. Någon gång i månaden kan kortare helgarbete på förmiddag bli aktuell.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga, du arbetar tätt ihop med sjuksköterskor och barnmorskor. Du har förmågan att skapa ett positivt klimat och ser till individen i varje patient. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Krav att kunna tala svenska och engelska, fler språkkunskaper är meriterande.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Tjänstgöringsgrad helst heltid
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök genom att klicka på knappen ”sök denna tjänst”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten är du varmt välkommen att kontakta affärsområdeschef Dedicare rekrytering Julia Blomgren 0767- 25 82 73
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista annonsdag.
Vi ser fram emot att höra från dig!
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Livio AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons