Listlogistiker

Finalisten AB · Knivsta

·

Ansök senast 25 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en av oss?


Vi är specialister på att montera lister och andra byggdetaljer. Vårt arbete sker ute på byggarbetsplatser, huvudsakligen i nybyggda bostäder och lokaler. Det går väldigt bra för oss och vi får flera uppdrag. Just nu har vi ett behov av att anställa en lagerarbetare som kör ut lister till våra arbetsplatser.


Arbetet är väldigt fysisk, listerna måste bäras in för hand. Samtidigt har du varierande dagar när du besöker företagets olika arbetsplatser med vår flakbil. Våra arbetsplatser ligger i Mälardalen. Arbetsdagen börjar och slutar i Knivsta där vi har vårt lager och kontor. Det är en fördel om du bor i närheten av Knivsta.


Arbetet utförs i tätt samarbete med vår arbetsledning men du åker oftast ut själv. Det är därför viktigt att du kan arbeta självständigt. I arbetet ingår även andra arbetsuppgifter, t ex att hålla ordning på vårt lager och att göra små kompletteringsarbeten på våra arbetsplatser. Du behöver vara över 18 år och ha B-körkort.


Det är viktigt att du kan antingen svenska eller engelska flytande.


Det är meriterande om du har körvana och känner till Stockholm.


Varför skall Du börja hos oss?


Helt enkelt därför att Du får en riktigt fin arbetsplats och ett starkt team som stödjer dig. Du kommer att vara en viktig och uppskattad spelare i teamet.


Jag ser fram emot att Du mejlar mig redan idag!


Anssi Halme, VD, anssi.halme@finalisten.se


Har du frågor är du välkommen att ringa mig också. tel 070-34 03 180.


Finalisten AB har idag 16 anställda och är i stark tillväxt. Vårt kontor ligger i Knivsta men arbetet utförs hos våra kunder i storstockholmsområdet. Intervjuer sker löpande.


www.finalisten.se


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finalisten AB

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Finalisten AB

Ansök via mejl