Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lilla Akademien söker en nyfiken och flexibel musikkoordinator på 50%

MUSIKSKOLAN LILLA AKADEMIEN · Stockholm

·

Ansök senast 13 maj (7 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Musikkoordinator i din ansökan

På Lilla Akademien står musiken i fokus och vi erbjuder musikutbildning på grundskola f-9 och gymnasium. Vi vill ge eleverna en unik utbildning och inspiration till ett livslångt musicerande och skapa förutsättningar för goda möten mellan människor, både i och utanför skolan, mellan både elever och vuxna. Vi värnar om den mångfald som finns på skolan, med ett 60-tal nationaliteter representerade bland elever och personal och vi tror att musikens kraft får oss att lyfta blicken och se det som förenar oss snarare än det som skiljer. Genom gott samarbete kan vi ha en helhetssyn på varje elevs musikaliska och personliga utveckling. Vår främsta målsättning är att utbilda barn och unga på ett sätt så att de är rustade för livet, samtidigt som vi förbereder dem för vidare studier på högskola eller universitet, i Sverige eller utomlands.

Arbetsuppgifter

Vi söker en musikkoordinator. Hos oss blir du en viktig person för all musikverksamhet på skolan. Dagligen så koordinerar du och bokar lokaler för enskilda lektioner, ensembler, orkestrar och körer. Du koordinerar även konserter, event och produktioner från början till slut. Du jobbar nära den konstnärliga ledningen och har daglig kontakt med lärare, musiklärare, elever, föräldrar och övrig personal. Du blir en del av arbetslaget på kansliet och samarbetar med dem för att skapa en helhetssyn på skolans verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av koordinering och samordning, gärna inom musikbranschen. Du har god digital kompetens och kommunikativ förmåga, både i skrift och tal. Du behöver ha ett öga för detaljer, samtidigt som du kan se komplexa helheter och driva egna processer. Har du tidigare kunskap i Novaschem är det meriterande. Vi tror att du uppskattar att bygga relationer och är nyfiken och flexibel, samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi tror också att du har ett stort musik- och kulturintresse. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en dynamisk miljö med omväxlande arbetsuppgifter, med musiken ständigt närvarande. Du kommer att omges av kompetenta och drivna elever och medarbetare och får utrymme att påverka dina egna arbetsuppgifter och arbetsmetoder.

Välkommen med din ansökan, med CV och personligt brev! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MUSIKSKOLAN LILLA AKADEMIEN

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Musikskolan Lilla Akademien AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Musikkoordinator i din ansökan