Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lidbil söker Skadechef till Lidköping

LIDBIL AB · Lidköping · Ansök senast 27 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lidbil i Lidköping och Vara är återförsäljare av Volvo och Iveco och har även ett brett urval av begagnade bilar. På Lidbil finner du allt du behöver för ditt bilägande; verkstad med personlig servicetekniker, skadeverkstad, lackering, reservdelsbutik, däckverkstad, däckhotell, recond/biltvätt, Tankastation, finansiering, försäkring ja allt du kan tänka dig.

Vi växer och söker nu en Skadechef till vår verksamhet i Lidköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som skadechef på Lidbil har du ett övergripande ansvar för affärsområdet skador och arbetar löpande med att utveckla arbetssätt och processer för att skapa lönsamhet och hög kundnöjdhet. Du ansvarar för ett team på 14 personer där du med ett coachande ledarskap arbetar för att skapa ett målfokuserat team med hög leverans. Du erbjuds ett varierande arbete med stor frihet att driva förändringsarbete och utveckla affärsområdet i rätt riktning. Rapportering sker till VD.

Profil

Tillsammans med god erfarenhet av ledarskap lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vilja att vara en bidragande faktor till vår förändringsresa. Vi tror därför att du är en positiv, energisk och framåtlutad ledare med tidigare erfarenhet av process- och affärsutveckling samt coaching av personal. Svenska språket använder du obehindrat i tal och skrift men även kunskaper i engelska är meriterande. Du behärskar också Officepaketet och har god datavana.

I den här rollen värdesätter vi lokal förankring.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic eller Julia Hillerström. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Urval sker löpande varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LIDBIL AB

Placering

Lidköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons