Jobbsafari är en del avschibsted logo

License Manager till SEB i Stockholm

SEB · Stockholm · Ansök senast 19 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som License Manager inom Digital Workplace hos SEB i Stockholm får du en nyckelroll i våra nya molnlösningar för Microsoft 365!

Vi på SEB är övertygande om att våra medarbetare är nyckeln till framgång! Vi har nu påbörjat en transformationsresa mot molnet för Microsoft 365 för att kunna erbjuda våra medarbetare de bästa förutsättningarna för ett effektivt arbete. Hos oss kommer du ansvara för produkter med tusentals användare i en föränderlig miljö. Välkommen som License Manager hos SEB!

Om jobbet

Som License Manager inom Digital Workplace ansvarar du för att vårt molnlösningsavtal med Microsoft följer alla regelverk, både interna bestämmelser och externa regelverk som GDPR och Mifid II. Du kommer ha ett nära samarbete med externa leverantörer som exempelvis Microsoft och SW One. Du kommer även att utbilda och coacha dina kollegor inom området samt säkerställa att vi har fungerande processer internt.

Vi erbjuder dig:
  • Möjligheten att vara en del av en molnförflyttning för över 16 000 användare i 20 länder
  • En öppen kultur med högt i tak där du uppmuntras att bidra med egna idéer
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv
Ditt team:
Du är en del av vårt Product Management-team som består av Contract Manager, Produktägare och Scrum Master. Du kommer ha ett nära samarbete med våra produktteam inom Microsoft 365 samt andra expertfunktioner internt som exempelvis Group Legal, Compliance och informationssäkerhet. Vi arbetar agilt enligt SAFe och vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträningspass varje vecka - när pandemin är över.

VEM ÄR DU?

För att lyckas hos oss har du ett helhetsperspektiv samt en förmåga att snabbt sätta dig in i nya problemfrågeställningar och att strukturera ett komplext material. I rollen har du många kontaktytor och därför är det viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att samarbeta med andra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har tidigare erfarenhet av licenshantering och god kännedom av regelverk som exempelvis GDPR, Mifid II eller andra regelverk. Det är meriterande med erfarenhet av Microsoft 365 eller tidigare arbete inom finansbranschen. Det viktigaste är dock din inställning och vilja att lära dig och utvecklas hos oss!

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erika Ekestam

0702444717

Dela jobbannonsen

Anmäl annons