Jobbsafari är en del avschibsted logo

LIA med inriktning rekrytering och bemanning i Malmö och Helsingborg.

LIA med inriktning rekrytering och bemanning i Malmö och Helsingborg.

Dreamwork · Malmö · Ansök senast 30 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten
Vi söker (igen) praktikanter till våren!

Vi har under de senaste åren haft den stora glädjen att ta emot flera praktikanter från främst universitet, högskolor och andra lärosäten! Nu söker vi praktikanter till hösten som är intresserade av framförallt rekrytering och andra HR-relaterade områden.
Är du själv intresserad, eller känner någon som jagar praktikplats inför våren så ansök redan idag! Vi söker praktikanter i både Malmö och Helsingborg och lovar en praktikperiod som kommer vara full av nya kunskaper, mycket skratt och möjligheter att ta stort eget ansvar samtidigt som man jobbar nära en av våra seniora kollegor!


Mer om tjänsten
För att vara aktuell för praktikplatsen måste du studera just nu.
Som praktikant kommer du vara en stor del av hela rekryteringsprocessen. Du kommer få göra urval, telefonintervjuer och även hålla egna intervjuer. Utöver detta kommer du även få administrera och dokumentera det dagliga arbetet.

Din profil
Du är i slutskedet av din utbildning inom HR -relaterade områden eller läser till beteendevetare och söker en LIA plats där du får eget ansvar, tydliga projekt och en möjlighet att fortsätta jobba med dessa efter din LIA.

Du är en person som gillar att arbeta självständigt och resultatbaserat. Du kommer att handledas av vår konsultchef för Dreamstaff Malmö, Johan Nordberg.


Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant söker du tjänsten via dreamwork.se. Sök gärna omgående då vi arbetar med löpande urval och bifoga gärna lite information om din utbildning.

Om Dreamwork
Dreamwork är ett rekryterings- och bemanningsföretag som startade 2006. Vi har kontor i Helsingborg, Malmö, Göteborg och Stockholm och verkar förutom under varumärket Dreamwork även under våra varumärken Dreamstaff, Swesale, Titan IT och Lisberg Executive Search.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dreamwork

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons