Leveransplanerare till Anticimex

Anticimex · Gävle

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 6100 anställda i 19 länder, varav 1500 i Sverige, hade vi under 2019 en sammanlagd omsättning på ca 6,5 miljarder kronor.

Dina arbetsuppgifter

Till Anticimex i Gävle söker vi nu en strukturerad leveransplanerare. Tillsammans med dina kollegor utformar och effektiviserar du teknikernas tid utifrån geografi, kompetens och vart teknikerna behövs mest för stunden. För att optimera planeringen har du mycket kontakt med kunder och tekniker via telefon. Du arbetar även med att säkerställa att avtalsinformation och grunddata om våra kunder stämmer. Ditt mål är att skapa effektiva och välplanerade rutter med rätt beläggningsgrad per tekniker och hög servicenivå gentemot våra kunder.

Din profil

För att passa i rollen som leveransplanerare tror vi att du är en driven, positiv person och en problemlösare med servicekänsla. Du har inga problem att ta eget ansvar för ditt arbete men är även en riktig lagspelare som sätter laget före jaget. Då arbetet innebär mycket kontakt såväl internt som extern ser vi att du är professionell och kommunikativt duktig. Du tar egna initiativ och kan fatta beslut snabbt när vardagen kräver det. Vidare ser vi att du är flexibel då förutsättningar kan förändras och du kan behöva planera om dagen.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Anticimex. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se, dock senast 22/11. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Anticimex

Placering

Gävle

Kontaktperson

Simon Lindberg

0733512799