Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leveranskoordinator till välkänt företag inom telekom

Leveranskoordinator till välkänt företag inom telekom

Bravura · Stockholm · Ansök senast 3 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trivs du i ett varierat arbete med många kontaktytor? Har du dessutom erfarenhet av administration och söker en tjänst med frihet under ansvar där du får arbeta tillsammans med engagerade kollegor? Du kan du vara nästa leveranskoordinator vi söker!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 9 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetVälkänt företag inom telekom söker leveranskoordinator. Mer information om företaget i fråga vid eventuell intervju!

ArbetsuppgifterSom leveranskoordinator har du en koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de administrativa uppgifter som är mest prioriterade för stunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat i att ha koll på flödet som företaget har och exempelvis kontinuerligt följa upp beställningar och installationer. Därtill arbetar du med uppföljning av dokumentation och underlag kopplat till projekt och du har hanterar ärenden i interna och externa system. Teamet består av 11 personer och du har främst samarbete med leveransprojektledare samt kontakt med kundservice och säljavdelning vid behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieutbildning
  • Minst 1 års erfarenhet inom administration
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel
För att passa i rollen som leveranskoordinator tar du ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och motiveras av att driva ditt arbeta framåt. Du är hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra och för att bidra till organisationens framgång. Vidare är det viktigt att du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Som person gillar du att samarbeta, är öppen och social samt är serviceinriktad.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 1 september
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administration, administration, leverans, leveranskoordinator, koordinator, coordinator, kista, stockholm, heltid, service, kundservice, flöde,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons