Jobbsafari är en del avschibsted logo

LEVERANS / PLOCK / DEMO

NIHON SUSHI · Stockholm · Ansök senast 12 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Ni Asian Food Box Hon, under varumärket Nihon Sushi är ett nystartat företag som producerar klassisk kvalitetssushi och Poké Bowls i olika menyer i konsumentförpackningar.

Dessa levereras till och säljs inom ICA profilerna Maxi, Kvantum och Supermarket samt även på Hemköpsbutiker i Stockholmsområdet. Produktionen sker centralt i ett storkök i närheten av Slussen, Stockholm.

Med start omgående söker Nihon Sushi dig som är utpräglat serviceinriktad. En spännande och intressant tjänst där du jobbar med en kombination av arbetsuppgifter;

Tjänsten innebär att med kylbil lasta, transportera och lossa kylda färdigrätter från vårt restaurangkök till butiker i Stockholm. Du levererar våra produkter med kylbil. Du plockar och frontar våra produkter på butik. Du ansvarar för produktdemonstrationer på utvalda butiker och specifika dagar.

Som person är du pålitlig och noggrann i allt du gör. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har mycket god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har en hög servicekänsla gentemot våra kunder och konsumenter samt kör mycket trafiksäkert. Då arbetet kan innehålla en del tyngre lyft så ser vi gärna att du har god fysik.

Arbetstiderna är förlagda till både vardagar och helger enligt schema. Arbetstider ca 08:00-11:00. Vid demo tillkommer ytterligare timmar.

Kompetens och kvalifikationer

Krav:

- Körkort B, minst ett år, manuell växel.

- God lokalkännedom i Stockholmsområdet.

- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

- Tidigare erfarenhet av att köra kylbil / hantera kylvaror.

- Tidigare erfarenhet av plock och demo på butik.

- Tidigare erfarenhet av arbete i dagligvarubutik.

Start omgående.

Ansök redan nu idag! Intervjuer sker löpande.

Ansökan och kontakt endast via e-post!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NIHON SUSHI

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dermby, Kjell

Dela jobbannonsen

Anmäl annons