Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lernia söker utbildare inom Restaurang inriktning Kock till Oskarshamn

Lernia söker utbildare inom Restaurang inriktning Kock till Oskarshamn

Lernia HR · Oskarshamn · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia levererar ledande kompetenslösningar för svensk arbetsmarknad. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Läs mer på www.lernia.se.

Vi söker nu utbildare inom Restaurang med inriktning Kock till Oskarshamn. Har du gedigen yrkeserfarenhet från restaurangbranschen och erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet? Har du dessutom stort intresse för vuxnas lärande? Då är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att utbilda deltagare inom vår restaurangutbildning med inriktning Kock. Detta inom ramen för arbetsmarknadsutbildning och enligt Skolverkets nationella ämnesplaner. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du och dina kollegor kommer tillsammans ansvara för att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området.

Utbildningarna på Lernia varvar praktiska moment i köket med teorigenomgångar och individuella studier. Deltagarna får även erfarenhet direkt från arbetslivet genom praktik under utbildningstiden. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. På Lernia tycker vi att det är fantastiskt att alla människor är både lika och unika.

Din bakgrund
Vi söker dig som har läst Hotell- och restaurangprogrammet eller har motsvarande utbildning samt har arbetat som kock. Du har arbetslivserfarenhet från restaurang och storkök samt tidigare erfarenhet av vuxenutbildning. Yrkeslärarexamen är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda arbete samt har goda kunskaper om flera av områdena livsmedelshygien, livsmedel- och näringskunskap, matlagning 1 samt service och bemötande.

Det är viktigt att du har god kännedom om arbetsmarknaden och ett väl utvecklat lokalt kontaktnät. Du bör ha ett stort engagemang kombinerat med entreprenörsanda och kreativitet.

Du har god datorvana och är bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Lernia erbjuder både närlärande och flexibel undervisning.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning har avgörande betydelse. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare och kollegor är det viktigt att du är kommunikativ och trivs tillsammans med andra. Du har lätt för att samarbeta och kan samtidigt ta egna beslut.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Du ser vad varje individ behöver för stöd av dig för att lyckas med utbildningen.

Anställning
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Oskarshamn. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Frågor och ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Constatera. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373, lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se

Ansök snarast, dock senast 15 december genom att skicka in CV och ansökningsbrev via www.constatera.se. Urval och intervjuer sker kontinuerligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia HR

Placering

Oskarshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons