Lemshaga Akademi söker resurser

Lemshagastift · Värmdö

·

Ansök senast 14 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdom mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö, inte långt från Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära. Eftersom vi ofta jobbar i projekt som är ämnesövergripande är en bred kompetens en fördel vid tillsättningen av vår nya kollega.

Stor vikt vid tillsättningen kommer att läggas vid att man delar tankarna bakom vår pedagogiska profil och värdegrund som finns beskriven på vår hemsida: www.lemshaga.se. Vidare är det en viktig förutsättning att IT/Media känns som ett naturligt redskap i arbetet med eleverna. För att trivas på Lemshaga är det nödvändigt att du känner ett naturligt och gediget engagemang i våra elever och besitter såväl relationskompetens som goda ledaregenskaper, på ett sätt som skapar de allra bästa förutsättningarna för våra elevers lärande!

Vi söker två resurser. En resurs till åk 1, 70% och en klassresurs + fritidsledare till Klubben, 75% i åk 6. Båda tjänsterna tillsätts med omgående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lemshagastift

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Lemshagastift

Ansök via mejl