Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lekolar söker Anbudsspecialist

Lekolar AB · Osby · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi erbjuder en roll där du får stora möjligheter att vara med och påverka vår fortsatta framgång!

Rollen som anbudsspecialist är en viktig del av Lekolars försäljningsprocess, då övervägande del av vår försäljning sker via offentliga upphandlingar. Du ansvarar för, och projektleder, hela anbudsprocessen i nära samarbete med affärsägare och andra intressenter.

Ansvarsområde
Lekolar är en av marknadsledarna inom pedagogiska miljöer för skola och förskola och har ramavtal med nästan alla kommuner i Sverige.

Anbudsavdelningen fungerar som en kompetens- och stödfunktion till verksamheten och har en central roll i att realisera och förvalta nya och befintliga affärsmöjligheter genom att ansvara för, och leda, anbudsprocessen. I arbetet kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt och du kommer få insikt i Lekolars affärs-, produkt- och prissättningsprocesser.

Arbetet kommer att vara både självständigt och i projektform, där du som anbudsspecialist till stor del kan styra och driva ditt arbete. I avdelningen kommer du att få ett bra stöd från kolleger som uppskattar ett prestigelöst, trevligt och glatt samarbete.

Du kommer att arbeta nära Lekolars affärsägare och andra kollegor inom bolaget. Du ansvarar för, och arbetar med, att utforma anbud där du tillsammans med övriga projektdeltagare på bästa sätt bemöter de förfrågningar som kommer in. Du leder anbudsprocessen från start till mål.

Din profil
Vi fäster stort värde vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är noggrann, innehar affärssinne och är initiativrik. Då du kommer att ha många kontaktytor inom och utanför organisationen ser vi att du har lätt för samarbete, att knyta kontakter och trivs i interaktion med andra. Det är viktigt att du passar bra in i vårt team, med en lösningsfokuserad inställning och vill vara med och bidra till att ta fram affärsmässiga och konkurrenskraftiga anbud.

Vi värdesätter dig som arbetar resultatinriktat och alltid sätter kunden i fokus.

Som person är du administrativt lagd och har ett systematiskt sätt att arbeta, du har ett öga för detaljer och är inte rädd att påvisa avvikelser. Du är uthållig och har ett driv av att ta fram och analysera fakta och genomföra projekt. Du är proaktiv och van att arbeta med flera anbud samtidigt, ibland med korta deadlines.

Du är kommunikativ, kan formulera dig väl i tal och skrift och har förmåga att författa attraktiva och säljande anbudstexter.

Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet av liknande roller inom anbudsarbete/upphandling, gärna med erfarenhet från offentlig upphandling och av att driva anbuds/upphandlingsarbete i projektform. Troligen har du en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Du kommer att erbjudas ett arbete där du får tillfälle att utvecklas och utmanas med meningsfulla uppdrag. Som anbudsspecialist erbjuds du ett omväxlande och spännande arbete i högt tempo. Trivs du i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att vara med och sätta inriktningen framåt så kan detta vara en möjlighet för dig.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Osby, med goda möjligheter till arbete på distans.

Du rapporterar till chefen för anbud och säljsupport, Annika Eriksson.
Om du är intresserad av tjänsten skicka snarast, men senast, den 30 maj din ansökan till job@lekolar.com, vi rekryterar löpande. Märk din ansökan med "Anbudsspecialist".
Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Eriksson på annika.eriksson@lekolar.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lekolar AB

Placering

Osby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons