Leg.sjuksköterskor till medicin./mixavd. i Skåne

Dedicare AB (publ) · Ystad

·

Ansök senast 9 dec. (13 dagar kvar)

DEDICARE NURSE söker nu dig leg.sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet inom medicin och skall ha arbetat på medicinavd./ alt. allm.vård. Man skall kunna alternera mellan två avd. då den ena är en mix.avd. 

Vi söker dig med bostadsort inom/nära region Skåne eller i södra Sverige. Prova något annat, träffa nya kollegor och samtidigt kompetensutveckla dig.

Utöver konkurrenskraftig lön har vi möjlighet att stå för resor och boende om uppdraget är på annan ort. Då vi har kollektivavtal får du även tjänstepension. Du har viss möjlighet att påverka ditt eget schema. Uppdraget kommer att vara förlagt på rotationsschema dag, kväll och natt.

Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer. 
 

Kvalifikationer

  • Leg.sjuksköterska
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Meriterande med kunskaper i journalsystem Melior
  • Godkänd S-HLR

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.
 

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dedicare AB (publ)

Placering

Ystad

Kontaktperson

Dedicare AB (publ)