Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerade bemanningslärare till långtidsuppdrag och fasta tjänster

Legitimerade bemanningslärare till långtidsuppdrag och fasta tjänster

PersonalExpressen AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära personal efter våra samarbetsskolors behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de lärare vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra skolor av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.


Nu söker vi dig som är legitimerad lärare och som är intresserad av att arbeta som bemanningslärare på olika uppdrag tillsammans med oss. Du behöver ha en stor passion för undervisning och pedagogik samtidigt som du drivs av att arbeta med människor. Det är viktigt att du kan vara självgående i ditt arbete samt att du har lätt för att samarbeta med nya kollegor. Vi värdesätter ett bra bemötande och ett stort engagemang och vi vill att det ska synas tydligt vilka lärare på skolorna som representerar PersonalExpressen.


Just nu söker vi framförallt dig som skulle kunna tänka dig att flytta och ta uppdrag på annan ort. På de flesta av våra uppdrag medföljer nämligen även möjligheten för dig som lärare att få en fast tjänst direkt på skolan efter avslutat uppdrag. Genom att hitta utbildade pedagoger som är beredda att flytta från sin nuvarande bostad kan vi på PersonalExpressen exempelvis hjälpa de skolor som ligger i lite mindre orter, som generellt sett har svårt att hitta legitimerade lärare i sitt närområde, att fortsätta försörja sina verksamheter med hög kompetens. I dessa fall fungerar vi på PersonalExpressen även gärna som ett hjälpsamt verktyg för dig som önskar hyra ut din bostad under uppdragstiden då vi har goda kontakter med företag som arbetar aktivt med bostadsuthyrning till företagskunder. Vi kan även hjälpa till med att hitta en tillfällig bostad på uppdragsorten under uppdragstiden om så önskas.


Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser de olika individuella behoven och önskemålen stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag och det är vi stolta över!


Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PersonalExpressen AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons