Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerad Tandläkare

Nybro Tandvårdskliniken Friska Tänder AB · Nybro · Ansök senast 24 sep. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Leg. Tandläkare sökes till Friska tänder AB Tandvård Nybro.

Vi söker nu en legitimerad tandläkare som vill bli en del av vårt kompetenta team på Kliniken.

Tjänsten finns i vår klinik som ligger precis i Nybro, en fräsch och nyrenoverad lokal utrustad med modern teknik och utrustning. Vi utför allmän, estetisk, akut tandvård, implantatverksamhet samt större protetiska arbeten. Vi värdesätter framför allt kvalité, service, god kommunikation och önskar att du delar samma värdegrund med oss. Vi strävar alltid efter att kombinera högkvalitativ tandvård med förstklassigt patientbemötande.

Som tandläkare hos oss på Friska tänder AB kommer du genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. Hos oss erbjuds du en trygg anställning i en kreativ och inspirerande miljö. Du han en tandsköterska som ansvarar för att säkerställa att kvalitetsrutiner följs och att arbetet fortlöper som det ska.

Du ska ha goda kunskaper i svenska, övriga språk är meriterande då många av våra patienter talar oftast ett andra språk.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till att Friska tänder AB fortsatta utveckling. Vi söker en duktig kliniker som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer.

Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Du är välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss. För mer information går det bra att ringa eller mejla oss på sanofa97@gmail.com

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning 3 månader

Omfattning: Heltid,

Placering: Nybro

Kontaktperson: Feras Sannoufa

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nybro Tandvårdskliniken Friska Tänder AB

Placering

Nybro

Kontaktperson

Nybro Tandvårdskliniken Friska Tänder AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen