Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult - Pe3

Legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult - Pe3

Pe3 · Uppsala · Ansök senast 28 aug. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Pe3 har som del av Meliva en spännande tid framför sig där vi bland annat kommer att satsa på att få Pe3s verksamhet i övriga landet att växa. Vi har nyligen vunnit ett större kundavtal i Uppsala och söker nu en eller flera psykologer/beteendevetare/organisationskonsulter som vill vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet.

Om rollen

Som psykolog/beteendevetare/organisationskonsult kommer du att ha en nyckelroll i att leverera tjänster och skapa värde till våra kunder som finns inom både det privata och offentliga arbetslivet. Du kommer att arbeta på såväl individ, grupp som organisationsnivå och i uppdrag som kan vara av såväl stödjande som utredande karaktär. Det kan till exempel vara stressrelaterade besvär, konflikter, arbetsplatsproblematik, chefsstöd samt utredningar avseende kränkande särbehandling och arbetsförmågebedömningar.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult och som har erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag inom företagshälsa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska eller andra språk är en fördel. Vidareutbildning inom KBT och faktaundersökning eller liknande är meriterande. Körkort och tillgång till bil är en fördel men inget krav.

Som person är du ansvarsfull och självgående med god förmåga att möta och lyssna in våra kunders behov. Du trivs med och drivs av att arbeta resultatinriktat och har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt. Du är engagerad, positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och har förmåga att arbeta både i team och självständigt.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka ditt arbete och få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa som en del av en växande koncern.

I Uppsala delar vi lokaler tillsammans med nyöppnade Uppsala Hälsocenter på Kungsgatan 115. Vi finns i helt nya, ljusa och fräscha lokaler som erbjuder en härlig arbetsmiljö.

Annat viktigt att veta

Vi omfattas av kollektivavtal Almega/vårdföretagarna sektionen för företagshälsovård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel tjänstgöringsgrad. Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Anna Nord på 018-4707112 och Lina Haglund på 018-4707104.

Med anledning av semestertider är ansökningstiden lång.

Urval och intervjuer sker dock löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Pe3 är en del av Meliva!

Krav

  • Legitimerad psykolog/beteendevetare/organisationskonsult
  • Erfarenhet från företagshälsa eller annan liknande konsultverksamhet
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Vidareutbildning inom KBT och faktaundersökning eller liknande
  • Goda kunskaper i engelska eller andra språk

__

Om arbetsgivaren - Pe3

Pe3 grundades 2006 med en affärsidé att vara en modern och konsultinriktad företagshälsa med erbjudande om ett kundanpassat och helhetsinriktat tjänstekoncept. Vår resa har varit framgångsrik och vi finns idag med verksamheter i Kungälv, Göteborg, Kungsbacka, Varberg och Halmstad och med stora kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har idag drygt 50 fantastiska medarbetare i en organisation som präglas av hög tillit, korta beslutsvägar och mycket humor och värme.

Sedan snart ett år tillbaka är vi en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus och som värnar om såväl kvalitet som medarbetares arbetsmiljö. Meliva har sin grund i den finska vårdkoncernen Mehiläinen som i Finland är näst störst på marknaden inom företagshälsa med ca 22 000 företagskunder. Mehiläinen har också varit pionjärer inom den digitala utvecklingen inom både företagshälsa och övrig vård.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pe3

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen