Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerad grundskolelärare sökes till friskola i Arboga

Legitimerad grundskolelärare sökes till friskola i Arboga

Medåkers Friskola Ek fören · Arboga · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu inför uppstart 2021 söker vi lärare som vill vara med från start och utveckla vår skola till den bästa skolan, både för elever och personal! Är du en av dem?

Hösten 2021 startar Medåkers Friskola F-6 med profilering mot natur och idrott. Skolan drivs av Medåkers Friskola ekonomisk förening, som består av engagerade föräldrar och medlemmar som brinner för att skapa en skola som inspirerar till kunskap och hälsosamma vanor hos våra elever. Verksamheten är icke vinstdrivande vilket innebär att alla eventuella överskott återinvesteras i skolverksamheten.

Skolan finns i Medåker i Arboga kommun, med tillgång till stora utomhusytor, närliggande skog och en idrottsanläggning som nyttjas i samarbete med den lokala idrottsföreningen.

Mer info finns på medakersfriskola.se

Din Profil

Den vi söker ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel, arbeta lösningsfokuserat och inte minst ha ett brinnande intresse för elevernas kunskapsutveckling. Du ser utomhusmiljön som en naturlig del av skoldagen, och har ett genuint intresse för skolans profilering mot idrott och natur.

Då vi är en friskola och en liten enhet ser vi att du är en drivande person som önskar vara delaktig i att påverka och utveckla verksamheten på ett positivt sätt, tillsammans med rektor, kollegor och huvudman. Du ska vara flexibel och öppen för att ibland hjälpa till med andra arbetsuppgifter utöver din lärartjänst, som t.ex. kan vara att öppna/stänga på fritids vissa dagar.

Kvalifikationer

- Du ska vara behörig lärare för grundskolans årskurser F-6 och har minst 2 års tidigare arbetslivserfarenhet som lärare.

- Behörighet inom ämnena idrott, musik, hemkunskap, slöjd, och språk är meriterande.

- Vidareutbildning inom specialpedagogik och/eller erfarenheter av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är också meriterande.

- Arbetslivserfarenhet eller utbildning inom skolans profilområde såsom idrott, rörelsepedagogik eller friluftsliv är även detta meriterande.

- Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, och god datorvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Tjänst

Tjänsten är 100 %, ferietjänst eller semestertjänst efter överenskommelse. Individuell lönesättning.

Provanställning tillämpas. Start tjänst 2 augusti 2021.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Medåkers Friskola Ek fören

Placering

Arboga

Kontaktperson

Medåkers Friskola Ekonomisk förening

Dela jobbannonsen

Anmäl annons