Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ergonom till Scanias interna företagshälsovård i Södertälje

Ergonom till Scanias interna företagshälsovård i Södertälje

SCANIA CV AB · Södertälje · Ansök senast 2 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Safety & Health är en organisation med fokus på expertsupport inom områdena Hälsa och Arbetsmiljö. Största delen av organisationen har utgångspunkt i Södertälje. Vi har även mottagningar på våra produktionsorter i Oskarshamn, Luleå, Zwolle i Holland samt Angers i Frankrike. Vårt uppdrag är att supportera och stödja verksamheterna i deras arbetsmiljöarbete.

Vi söker nu en ergonom till att arbeta operativt mot våra kunder här i Södertälje. Vi är idag 9 anställda i ergonomgruppen. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidare anställning.

Ergonomen arbetar konsultativt med stort kundfokus - på individ, grupp och organisationsnivå - och i nära samarbete med andra professioner inom företagshälsovården. I våra team ingår bla företagsläkare, företagssköterska, arbetsmiljöingenjör och psykolog.

Scanias inbyggda företagshälsovård är känd för sin djupa kunskap och vi hoppas att just du kan vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre.

Dina arbetsuppgifter
  • Stöd och rådgivning i att förebygga och bedöma arbetsrelaterad ohälsa-Strategiskt och operativt arbete inom belastningsergonomi
  • Medverka och supportera i kundens systematiska arbetsmiljöarbete
  • Göra riskbedömningar och kartläggningar
  • Genomföra utbildningar av chefer och medarbetare inom belastningsergonomi
  • Supportera i arbetsanpassning och rehabilitering
  • Medverka i utvecklandet av standardiserade metoder och tvärfunktionellt arbete
  • Vara en del av kompetensgruppen ergonomer
Din profil
Du är legitimerad fysioterapeut/arbetsterapeut med intresse för produktionsindustri. Meriterande med erfarenhet och vidareutbildning inom ergonomi.

Vi söker dig som är driven, nyfiken, strukturerad och tycker om att samarbeta med andra.Du är utåtriktad, pedagogisk och har förmågan att väcka engagemang. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.

För ytterligare information och frågor är du välkommen att höra av dig till:
Gruppchef Mia Linder , 070-0810767, mia.linder@scania.com

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta intyg/betyg. Välkommen med din ansökan via HR Inline/Jobbsök så snart som möjligt, men inte senare 2 februari. Urval kommer att göras löpande under ansökningsperioden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons