Jobbsafari är en del avschibsted logo

Legitimerad från vårdutbildning till roll som skadereglerare

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 17 juli (60 dagar kvar)

Vi söker för kunds räkning en skadereglerare till vår kund inom affärsområde hälsa. Har du de kompetenser som efterfrågas, är du driftig och initiativtagande? Gillar du att hitta nya effektiva lösningar, lära dig av andra samtidigt som du delar med dig av dina erfarenheter för att utvecklas? Lockar det att arbeta med skadereglering inom sjukvårdsförsäkring på ett välkänt försäkringsbolag med några av branschens nöjdaste kunder? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en skadereglerare inom hälsa. Du kommer få möjligheten att utvecklas inom skadereglering på ett av Sveriges mest välkända försäkringsbolag med kontor runt om i hela landet! Här finns en stark inriktning på service, en öppen, skön och målfokuserad företagskultur med engagerade chefer som ser personalens styrkor och utvecklingspotential.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som skadereglerare kommer du att självständigt genomföra skadereglering inom sjukvårdsförsäkring. Du utför arbetet utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner i kombination med din kompetens inom sjukvården. Kundkontakt är en stor del av arbetet, du kommer att ha ett kontinuerligt samarbete med kundens sjukvårdsförmedling och privata vårdgivare.

På denna avdelning arbetar man med Lean som verksamhetsutveckling, vilket ger dig möjlighet att aktivt medverka i utvecklingen och effektiviseringen av skadereglering och skadeprocesser.

Vi söker dig som

* Har en relevant legitimerad sjukvårdsutbildning såsom: Sjuksköterska, sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor

Vidare har du även ett genuint intresse av försäkring, skadereglering och villkorstolkning, samt erfarenhet av förändringsarbete i en verksamhet. Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete inom skadereglering.

Som person är du serviceinriktad, du brinner för att ge bästa möjliga service till våra kunder och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, både muntligen och skriftligen.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: fram till 2022 med goda chanser till förlängning
  • Placering: Stockholm, Gärdet
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm