Leg. Veterinär/konsult sökes

Grästorps Veterinärklinik & Rehab AB · Grästorp

·

Ansök senast 25 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Vi söker dig som är legitimerad veterinär som är intresserad av antingen anställning eller konsultuppdrag. Gärna om du är intresserad av kirurgi då vi har andra veterinärer på kliniken som specialiserat sig på andra områden än kirurgi.


Vad erbjuder vi?

Kliniken är helt nybyggd, ljusa och fina ytor. Kliniken är 800kvm. Vi har en fullutrustad operationsavdelning, tandavdelning, digitalröntgen, samt ett välutrustat laboratorium där de flesta blodprover och andra prover kan analyseras.

Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner och ser gärna att du som veterinär utvecklas på jobbet.

Vi erbjuder utbildningar så du som veterinär kan utvecklas i din roll samt möjligheten att vara med och påverka ditt arbete. Vi erbjuder också fina personalförmåner.

Vi lägger stor vikt vid att du som veterinär hinner med ditt arbete hos oss och att djurägare med patient känner att de får sin tid hos oss. Därför kan du vara säker på att du får lunch i lugn och ro, fika och träffa personalgruppen när det behövs för att samla energi.

Vi bjuder på frukost varje morgon samt något extra gott på fredagar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad veterinär. Vi är idag ett härligt litet gäng på 2 veterinärer, 2 leg dssk, samt 2 djurvårdare. Hos oss får du möjligheten att påverka både din egen arbetssituation och framtidens djursjukvård.

Som veterinär hos oss har du ett varierat arbete.


Tjänsten finns tillgänglig både som anställning (heltid/deltid) - då tillsvidare med provanställning, eller som konsult på F-skatt.


Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningens startdatum varierar beroende på hur snart du som veterinär kan börja.


För mer information maila: Nathalie, nathalie@grastorpveterinarklinik.com


(Rekryterare, reklamföretag, mm önskar vi ej ha kontakt med!)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grästorps Veterinärklinik & Rehab AB

Placering

Grästorp

Kontaktperson

Grästorps Veterinärklinik & Rehab AB

Ansök via mejl