Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg. psykologer till psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Nordnorge

Leg. psykologer till psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Nordnorge

BONLIVA AB · · Ansök senast 30 sep.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du psykolog och brinner för att patienter och klienter ska få en hållbar livssituation, och jobba med uppdrag som passar dig och din ambition? Vi söker nu dig som är legitimerad psykolog för uppdrag i Nordvästra Norge.

OM BONLIVA

Bonliva är ledande inom bemanning av läkare i Norge och Sverige, och är upphandlade i samtliga regioner i Sverige och har avtal med flertalet kommuner i Norge, samt privata verksamheter i båda länder. Du får ett dedikerat team på plats i Norge som jobbar inom alla specialiteter. Resa, boende och försäkringar behöver du inte tänka på – vi bistår med allt det praktiska. Vi stöttar dig självklart även med processen för att ansöka om norsk legitimation.

Idag har Bonliva över 130 internt anställda som ser till att det allra viktigaste ska stämma när du är ute på uppdrag. Vi arbetar för balans mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling – för att du ska kunna göra det du är bäst på! Våra huvudkontor finns i Oslo och Stockholm.

Vi erbjuder

· Nischad kontaktperson

· Skräddarsydda uppdrag

· Flexibla arbetsscheman

· Förmånligt löneupplägg

OM ROLLEN

Vi söker följande:

Till Trondheim:

Leg.psykolog vuxen 50-100%

Leg. psykolog barn 100%

Psykologspecialist vuxen 80%

Psykologspecialist barn 35%

Till Molde:

Leg. psykolog vuxen 100%

Psykologspecialist barn 70-100%

Psykologspecialist vuxen 100%

Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av arbete barn eller vuxna. Krav är att du har Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska och/eller norska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.

UPPDRAG & PERIOD

VI söker dig som kan börja omgående eller fram till årskiftet. Uppdraget sträcker sig 6-12 månader med möjlighet till förlängning. Ingen möjlighet till distansarbete.

KVALIFIKATIONER

  • Legitimerad psykolog
  • Vi ser gärna att du har minst 2-4 års erfarenhet


HOS BONLIVA FÅR DU

· Alltid en fast och nischad kontaktperson som är expert på ditt område och arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

· Mängder av attraktiva uppdrag i alla regioner och kommuner – i hela Norge och Sverige.

· Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär, och välja ett löneupplägg som passar dig bäst genom våra olika avtalsalternativ.

· Försäkran via en etablerad försäkringspartner, för yrkesskada, fritidsulykke samt kollektiv ulykke.

· Personlig hjälp med boende och resor.

· Förmåner genom ’Bonliva Benefits’ med rabatter och erbjudanden på bland annat hundratals hotell, gymkedjor och restauranger, samt tillgång till ett digitalt system för tidrapportering.



ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Vi är medvetna om vilken stress och tryck det kan vara inom vården runt om i landet och följer därför kontinuerligt upp hur just din arbetsplats är samt hur du blir bemött av patienter och kollegor.

Tack vare dig och din expertis kan vi tillsammans med arbetsgivare inom välfärden i Sverige bidra till att skapa ett bättre liv – både i förebyggande och akut syfte.

ANSÖKAN

Vill du vara med och förbättra patienters och klienters vardag och få utvecklas genom nya erfarenheter? Då ska du skicka in din ansökan redan idag så kommer en av våra medarbetare ta kontakt med dig. Ansökan gör du i formuläret nedan senast den 26/9.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BONLIVA AB

Kontaktperson

Bonliva AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons